Sve teksture crvenog ruža

Mislite da vam crveni ruž ne stoji? Isprobajte novu generaciju najpoželjnije nijanse za usne u modernim, potpuno drukčijim teksturama. Puderasti, mat, gel, sjajni, intenzivno pigmentirani, s okusom voća ili spektakularno crveni, ovo su ruževi idealni za predblagdansku groznicu

Profimedia

Stiglo je ono doba godine kada nam nijedan ruž koji imamo nije dovoljno dobar. Odjednom se nijanse boje mesa, bež, ružičaste i ostale koje inače nosimo čine tako dosadne, predvidljive, i nedovoljno prigodne. Tu na scenu stupa gospodin crveni ruž koji od pamtivijeka simbolizira ženstvenost.

Ove sezone crveni ruž nudi više od klasične teksture, sjaja i pune boje. Chanel tako predstavlja Rouge Allure Ink, jedinstvenu mat tekuću boju za usne. Riječ je o tinti za usne intenzivne boje i iznimno ugodne teksture pa su usne nakon nanošenja mekane poput baršuna.

Profimedia Crveni ruž

YSL pak predstavlja Rouge Pur Couture The Slim Sheer Matte, istodobno lagan i mat ruž koji se može nanositi u slojevima kako bi se dobila željena pokrivenost. Shiseido donosi VisionAiry Gel Lipstick, inovativni gel ruž koji nudi potpuno prekrivanje u jednom potezu i polusatenski finiš u trajanju od šest sati.

Avonovi Perfectly Matte ruževi za usne osmišljeni su za svaku ženu i svaki podton kože, od hladnog, neutralnog do toplog. Tu je i Clarins Joli Rouge Lacquer koji na prvi pogled djeluje kao sjajni tekući ruž, a zapravo je hranjivi stik koji se jednostavno nanosi i na usnama izgleda sjajno.