Upoznajte najpopularniji „no make up“

Nimalo ne čudi što su poznate dame poludjele za make up proizvodima koji omogućuju „no make up look“. Ako još niste čuli za Nudestix, otkrit ćemo vam da je riječ o brendu koji obožavaju popularne dame, a dokaz tome je trend na Instagramu, jednoj od najpopularnijih društvenih mreža, koji pokazuje da ovaj brend dominira beauty industrijom.

promo

Brend je nastao pod palicom Jenny Frankel koja je donedavno bila dio obitelji MAC i upravo je ona zaslužna za neke njihove kultne proizvod, poput Lip Gloss Foundationa i Studio Fix Foundationa. Nakon odlaska iz MAC-a, Jenny je bila suosnivačica još jednog vrlo uspješnog brenda - Cover FX, a potom se udružila sa svoje dvije kćeri, Ally i Taylor, i nastao je brend Nudestix. Inspiriran je jednostavnim pristupom šminkanju, a osmišljen je za osobe koje žude za minimalnim make upom, odnosno za što prirodnijim izgledom.

Instagram  Emily Ratajkowski

Svi proizvodi dolaze u sticku pa kozmetička torbica više neće biti puna kistova i ostalih nepotrebnih sitnica koje samo zauzimaju mjesto. Paleta boja Nudestix strogo je kontrolirana pa vam se neće dogoditi da kupite, primjerice, paletu s plavom nijansom koju zasigurno nikada nećete koristiti.

Instagram  Ash K Holm

Proizvodi su sjajni jer su višenamjenski, a to znači da nisu ni previše masni za obraze ni previše suhi za usne. Riječ je o proizvodima koji se zaista lako nanose i na obraze i na usne. Dostupno je, primjerice, šest nijansi rumenila koje možete koristiti „all over your face“. 

Svi su proizvodi u iznimno praktičnom pakiranju pa lagani make up možete nanijeti i dok ste u pokretu jer vam neće biti potrebni kistovi. U svim setovima nalazi se gotovo sve što vam je potrebno za cjelokupan make up jer sadrže nekoliko olovki za usne, obraze i oči, i to u različitim nijansama pa se mogu nositi za dan ili noć.  

Oduševljava i krema u sticku koja će vašoj koži dati završni touch na kojem će vam svi zavidjeti. Kremu možete nanijeti ispod pudera kako biste smanjili naglašenost sitnih pora, ali i postigli prirodan mekani mat sjaj bilo da je riječ o svjetlijoj nijansi i isticanju ili tamnijoj nijansi i konturiranju lica.

Protuteža trendu koji zasljepljuje Instagram jest iluminator u sticku koji koži daje prirodan sjaj. Svakako ga isprobajte ako se borite s teksturom na obrazima i ne želite je dodatno naglašavati ili se pak samo želite vidjeti u korejskom svjetlu blistavosti i s glossy kožom.

Instagram  Kendall Jenner

Naravno, jedan od neizostavnih make up proizvoda jest proizvod za usne. Gotovo i ne poznajemo ženu koja ima samo jednu nijansu najdražeg ruža. Budući da osnivačice brenda imaju razumijevanja za žene diljem svijeta, set za usne sadrži šest nijansi. 

Instagram  Kim Kardashian West

Možda ćete nakon što ste sve ovo doznali biti spremni reducirati svoju kolekciju make upa jer ćete kupnjom jednog proizvoda zapravo dobiti nekoliko proizvoda. Cijelu paletu proizvoda možete pronaći u drogeriji Müller (Trg bana Josipa Jelačića, Zagreb).