Koje ćemo frizure najviše nositi nakon izolacije?

Top frizure za one neodlučne, sada kada se otvaraju saloni za nekoliko dana

Profimedia

Od 18. ožujka živimo u nekom sasvim drugačijem svijetu u kojem neke osnovne stvari, poput odlaska frizuru, više nisu jedna od naših mogućnosti. No s početkom svibnja počinje i liberalizacija ponašanja i gospodarskih aktivnosti, koje je COVID-19 stavio u drugi plan. Jedan od mjera kojoj se najviše veselimo svakako je otvaranje frizerskih salona. I to ne samo zbog izrasta koji je sve očitiji kod brojnih žena koje se ne žele bojiti kosu same, premda su zasigurno o tome razmišljale. Ako je vjerovati trendovima iz svijeta frizura, ove četiri frizure bit će najtraženije u svibnju, kada se i naš život vrati u neke normalnije okvire, koliko je to moguće uz svjetsku pandemiju koronavirusa.

Profimedia 

1. Pixie cut

Za one koje još nisu u izolaciji odlučile skratiti svoju kosu, popularna frizura iz kasnih 60-ih, koju je proslavila Twiggy, sve je popularnije rješenje. Riječ je o frizuri koja u prvi plan ističe svu ljepotu vašeg lica, dok ima i određeni buntovni predznak. Baš kako to radi Zoe Kravitz, koja može biti vaša inspiracija.

Profimedia 

2. Kosa do pola leđa

Predivna, njegovana kosa uvijek je u modi, bez obzira na trendove. To najbolje zna i svjetski topmodel Gigi Hadid koja svoj look nosi zalizan, savršeno stiliziran i uvijek s dozom seksepila. Ukoliko imate dugu kosu, svoj odlazak frizuru rezervirajte samo za njegu i skraćivanje vrhova.

Profimedia 

3. Dugi lob – pobjednik godine

Uvjerljivo najpopularnija frizura ove godine, to će i ostati nakon ukidanja strogih pravila izolacija i karantene. Nešto duži bob u isto je vrijeme tako chic, senzualan i poslovan. Idealna kombinacija za sve one mlade žene koje žele spojiti svijet opuštene i stroge mode. Naša je inspiracija za ovu frizuru Hailey Bieber.

Profimedia 

4. Povratak šiški!

Dok smo sjedili u svojim kućnim uredima čekajući da se svijet vrati u normalu, otkrili smo kako nam šiške možda i stoje…dobro! Šiške su novi omiljeni modni dodatak brojnih žena, a za ovu frizuru odlučili smo uzeti inspiraciju iz knjižice lookova Taylor Swift.

Profimedia