Emily Ratajkowski se pohvalila kremom na bazi puževe sluzi za 160 kuna

Efektivno rješenje

Instagram

Situacija s koronavirusom rezultirala je zatvaranjem niza salona za uljepšavanje, a dok se borimo sa strahom, nelagodom i anksioznostima veoma je lako zaraditi kakav osip ili prištiće. Nitko to ne zna bolje od 28-godišnje manekenke, Emily Ratajkowski koja se u nedavnom intervjuu na Instagramu požalila kako joj je početkom karantene koža naprosto 'buknula'. Zbog toga je iz korijena morala promijeniti rutinu njege, a kako sama kaže, neželjenog crvenila uspješno se riješila uz ni manje ni više, nego - kremu od puževe sluzi. 

Naime, riječ je o 'Cosrx Advanced Snail Mucin Power Essence' kremi koja stoji 160 kuna, a čak 96 posto sadržaja čini puževa sluz. Iako na prvi pogled djeluje kao recept za ljigavi nered, radi se o moćnom sastojku koji pomaže u hidrataciji i obnovi upaljene kože te njenog kompleksa.

Screenshot 

Kako izvještava tabloid Page Six, preparati na ovoj bazi se masovno koriste u Južnoj Koreji, a popularnost duguju brzim i efektivnim rezultatima. Osim spomenute kreme, Emily ističe kako prirodan sjaj kože duguje 'Dr. Dennis Gross Ferulic + Retinol Anti-Aging' kremi koja se na internetu može pronaći po cijeni od 520 kuna.