Neobična metoda uljepšavanja obrva koju koristi Ella Dvornik

Biste li se usudili to isprobati?

Instagram

Svako malo u svijetu uljepšavanja pojavi se neki neobični trend, a katkad i bizaran. U ovu prvu kategoriju definitivno spada uljepšavanje obrva sapunom, koje je isprobala i jedna od naših najomiljenijih blogerica i influencerica, 29-godišnja Ella Dvornik. Na Instagramu se pohvalila fotografijom nakon tretmana kojeg je uradila u svom domu, pa je tražila mišljenje svojih pratitelja o tome.

 'Ok, nisam mogla odoljet, a da ne isprobam ovaj trend koji se zove #SoapBrows . Da, doslovno kako zvuči, sapunom česljate obrve da dobiju punoću. Charles mi se smijao dobrih deset minuta, al meni čak ni nije mrsko. Jeste probali? Što mislite o trendu?', napisala je supruga 41-godišnjeg Charlesa Pearcea i majka dvogodišnje Balie Dee i dvoipolmjesečne Lumi Wren. Pojasnila je kako je nakon sapunanja obrva preko njih stavila setting sprej i sjenilo za obrve.

Njezini fanovi dali su joj u komentarima pomiješane odgovore. Nekima se to svidjelo, a neki nisu bili oduševljeni niti spremni to isprobati na sebi.

'Odlične', pisali su joj, 'kažu da to baš i nije dobro za kožu', 'ne kontam kako se to uopće radi' , 'probala, izgledala kao Stipe Mesić', 'možda pametnije koristit lak za kosu da ostanu tako stajati', 'pa stari pankeri za taj trik znaju već desetljećima. Nije lak za kosu uvijek bio dostupan, a pogotovo neki tako jak da drži onolike irokeze i spajkove', 'e jesam probala i kul mi je, ali mi je i izašla neka velika bubuljica na obrvi poslije pa se plašim da nije od toga'...

Ako niste sigurni kako izvesti tu tehniku, pogledajte tutorial koji se nalazi na Youtubeu.