Novi Afroditini BOOSTERI za preoblikovanje tijela

Upoznaj 'Boostere' za čvrstu, aktivnu i zadovoljnu kožu te postani najbolja verzija sebe!

Press

FIRMING BOOST KREMA ZA UČVRŠĆIVANJE poboljšava elastičnost kože već nakon 24 sata.

Krema za učvršćivanje kože na problematičnim dijelovima tijela koja poboljšava elastičnost kože već nakon 24h*! Povećava učinkovitost nastajanja kolagena i elastina, stimulira stanični metabolizam te tako vidljivo poboljšava čvrstoću i strukturu kože. Posebno primjerena
za opuštenu i mlohavu kožu sa slabijim tonusom. Umasirajte ujutro i navečer na kritične dijelove tijela.

Press 

ANTI- CELLULITE BOOST detoksikacijski aktivator s učinkom grijanja u borbi protiv celulita.

Detoksikacijski aktivator s učinkom grijanja u borbi protiv celulita! Potiče prokrvljenost kože, aktivira lipolizu i pomaže u izlučivanju vode i toksina iz kože. Ubrzava drenažu na područjima s celulitom i smanjuje izgled „narančine“ kože. Umasirajte ujutro i navečer na kritične dijelove tijela.

Press 

ACTIVE BOOST gel s učinkom hlađenja u obliku aktivne formule pospješuje snagu procesa topljenja masnih stanica i pomaže u preoblikovanju linije.

Gel s učinkom hlađenja u obliku aktivne formule! Lipolitičkim učinkom ubrzava izlučivanje toksina iz kože, pospješuje snagu procesa topljenja masnih stanica i pomaže u preoblikovanju linije. Nakon aktivnosti revitalizira umorne noge i stopala.

Press 

Uz redovitu uporabu ujutro i navečer, budi aktivna u svojoj koži, unosi dovoljno tekućine i jedi zdravo! Rezultati u obliku čvrste stražnjice, smanjenog izgleda narančine kore i opsega tijela neće izostati. Učini to za sebe. Biti ćeš zadovoljna i samouvjereno ćeš zakročiti u ljeto. webshop.afroditacosmetics.com