Beauty navike koje Melania Trump čvrsto slijedi

Održavaju mladolikost

Profimedia

Supruga američkog predsjednika Donalda Trumpa, 50-godišnja Melania i na pragu šestog desetljeća ima vitku liniju i uvijek njegovan izgled, i zrači mladolikom ljepotom na kojoj mnoge žene zavide, piše Glossy. Naravno, to ne može zahvaliti samo sreći ili dobrim genima, već i zdravim navikama koje striktno slijedi. Prva dama Amerike jako vodi računa o tome šta unosi u organizam od namirnica i ima svoja pravila kojima se rukovodi.

Svaki dan započinje istom namirnicom

Budući da kao prva dama SAD-a ima obaveza preko glave, Melania ne propušta zdrav doručak. Na njenom jutarnjem meniju nalazi se smoothie i zobena kaša koja ima visok sadržaj vlakana, izjavila je jednom prilikom za 'GQ' magazin.

Svakodnevno pojede najmanje sedam voćki

Melania konzumira dosta voća i vitamina. U jednom intervjuu je otkrila kako je njen dnevni cilj da pojede najmanje sedam voćki.

Profimedia 

Ne zabranjuje sebi ništa

Zbog dobrog izgleda, mnogi ljudi misle da Melania ne unosi šećer u organizam. Ali, to nije istina. 'Nemam uobičajen slatkiš koji uvijek jedem. Ako mi se jede slatkiš, izabrala bih voće ili malo čokolade, zato što mislim da je i to potrebno mom tijelu', izjavila je jednom prilikom i priznala kako voli ponekad pojesti sladoled, sve dok je on 'u ravnoteži sa zdravom hranom'.

Zdravo se hrani, dijetu ne slijedi

Vrlo joj je bitno i da tijekom dana unosi dovoljno tekućine, naročito vode, kako bi ostala hidrirana. Nikada ne jede masnu ili kaloričnu hranu. Nakon što je rodila sina Barona i izgubila višak kilograma nakon porođaja, priznala je da su joj zdrava prehrana i pilates, dva-tri puta tjedno, pomogli da se vrati u staru formu.