Preplanula sve do jeseni

Brončanu put je teško postići, a lako izgubiti. Njega kože nakon sunčanja jednako je važna kako biste je održali zdravom i sjajnom, a preplanulu put dugotrajnijom. Imamo nekoliko dobrih trikova kako zavodljivu ljetnu preplanulu put održati sve do duboke jeseni. Dok bljedunjavi idu na kestenijadu, vi ostanite brončani!

Press

Nakon što ste poduzeli sve korake kako biste se zaštitili prije izlaganja suncu, njega nakon sunčanja jednako je važna kako biste kožu održali zdravom i sjajnom, a preplanulu put dugotrajnijom. Važno je napomenuti da krema za sunčanje štiti od pretjeranog UV zračenja, ali njega poslije sunčanja kožu oporavlja od stresa i iritacija koje se nakon izlaganja suncu često manifestiraju kao neugodno zatezanje i osjećaj peckanja. Osim toga, preparati za njegu kože nakon sunčanja produljuju efekt preplanule puti. Ako se s ljetovanja vratili preplanule puti i želite je zadržati sve do jeseni, imamo nekoliko dobrih savjeta.

Press Proizvodi koji će vam pomoći zadržati tamnu put

Prije svega, nakon povratka s ljetovanja suzdržite se od grubih pilinga i preparata koji sadrže kiseline jer mogu odstraniti površinski sloj koji koži daje brončanu put. Kožu čistite micelarnom otopinom ili, pak, nježnim uljima. Ako želite naglasiti preplanulost na licu, dekolteu i ramenima (ili ga fejkati), uzmite brončani puder i kružnim pokretima nanesite na jagodice te malo po čelu i nosu. Drugim riječima, ondje gdje bi vas sunce inače ‘uhvatilo’. Usne istaknite upadljivom bojom koja će naglasiti brončanu put, a preplanulu put naglasite uljem za tijelo koje sadrži brončane čestice.