BJEŽALA OD PAPARAZZA Kate Middleton viđena u estetskoj poliklinici

Sprema se za dva zahvata

Profimedia

Potražnja za estetskim korekcijama, unazad nekoliko godina, širi se svijetom poput epidemije. Mnoge dame, ali i muškarci priznali su da su pod teretom slave postali nesigurni i opsjednuti izgledom, a estetskim operacijama su si željeli podignuti samopouzdanje.

No, isto tako, u posljednjih nekoliko godina sve je očitiji odmak od neprirodnog izgleda. Takozvano smrznuto lici i neprirodno velike grudi postale su stvar prošlosti, a danas se sve više pažnje posvećuje prirodnom i profinjenom izgledu, bez indikacija da je bilo što korigirano, a upravo tome teži i vojvotkinja od Cambridgea, 38-godišnja Kate Middleton.

 Naime, Kate je prije nekoliko dana viđena kako ulazi u jednu od najcjenjenijih estetskih poliklinika u Londonu, a kada je vidjela paparazze, otrčala je prema stražnjem ulazu, odnosno ulazu koji nije dozvoljen za svakoga. Prema pisanju britanskih medija, Kate je odlučila napraviti dvije korekcije - tretman pomlađivanja vrata te ublažavanje nazolabijalnih bora. 

'Njezina nazolabijalna bora postala je preizražena pa se odlučila na korigiranje dermalnim filerima kako bi stvorila dodatni volumen obraza i podigla tonus cijelog lica. No, ono s čim je opsjednuta je vrat na kojem su joj se najviše počele vidjeti godine. Jako je nezadovoljna njegovim izgledom i često ga pokušava sakriti odjećom', rekao je izvor blizak kraljevskoj obitelji koji je nadodao kako bi se Kate ovim tretmanima trebala podvrgnuti krajem ovoga mjeseca.