Sve što ste željeli znati o arganovom ulju

Kako nastaje arganovo ulje i zašto ima tako nevjerojatan učinak na kožu, otkriva nam Nivea Naturally Good

nivea

Arganovo ulje je već stoljećima poznato kao eliksir ljepote. Nastaje iz plodova istoimenog endemskog drveća koje raste na jugozapadu Maroka. Tamo je argan isto što i maslina u našim krajevima - koristi se u kozmetičke, jestive, pa čak i ljekovite svrhe! Drvo argana može narasti do 10 metara i odlično podnosi visoke temperature i sušna razdoblja. A kako se dobiva arganovo ulje? Žene ručno beru i sakupljaju oraščiće, suše ih i razbijaju kamenom. Koštice unutar oraha zatim melju u gustu pastu pomoću tradicionalnih kamenih preša, a u zadnjem koraku dobivenu pastu procijede kako bi dobile arganovo ulje.

NIVEA zna da je prirodnost ključ svježeg i njegovanog izgleda. Kako bi odgovorila na stresan način života koji se često odražava i na našoj koži, Nivea je razvila novu liniju za njegu lica. Naturally good linija sadrži proizvode za njegu lica čiji su sastojci 99% prirodnog porijekla, potiču obnovu stanica te naglašavaju prirodnu ljepotu vaše kože. Kako bi osigurala stabilnost i sigurnost formule, koristi se preostalih 1% sastojaka.

nivea 

Svaki od proizvoda iz Naturally Good linije sadrži po jedan organski sastojak i omogućuje vašoj koži da u svako doba dana ili noći bude u dodiru s prirodom. Naturally Good noćna krema s organskim arganovim uljem pomoći će vam u regeneraciji kože dok spavate. Sljedećeg jutra vaša će koža biti meka i podatna uz Nivea Naturally Good noćnu kremu s organskim arganovim uljem.

Nivea Naturally Good noćna krema s organskim arganovim uljem

● Potiče regeneraciju kože i dubinski hrani tijekom noći

● Sadrži dragocjeno ulje badema i jojobe

● Omogućuje odmoran i svjež izgled kože ujutro