Beta Sudar: 'Moram priznati da mi ne nedostaju izlasci'

Za Story ispričala detalje

Press

Mlada pjevačica Beta Sudar tvrdi kako se ne bi odrekla ni rumenila ni ruža, kaže da joj je make up iznimno važan, kao i briga o izgledu, a za Story otkriva i mnogo drugih detalja

Kako izgleda vaša jesenska beauty rutina? Koristite li nešto jače, hidratantnije kremice?

Sastavni dio pjevačkog posla česta su izlaganja oku javnosti pa mi je važno voditi brigu o izgledu, ali to mi ne pada teško jer volim šminku. Svaki se dan šminkam sama i dosta sam vješta u tome, ali za snimanje spotova, nastupe i gostovanja prepuštam se make up artistici Karli Lalić koja je prava umjetnica u svom poslu. Važno mi je svaku večer temeljito očistiti lice i za to najčešće koristim micelarnu pjenu Afrodita Clean Phase kojom sam oduševljena. Nakon čišćenja volim hidratizirati i nahraniti lice kremom Neutrogena Hydro Boost jer mi nakon toga lice bude mekano, glatko i blistavo.

U ovo doba godine počinjemo nositi parfeme intenzivnijih nota. Što vi birate za prohladne dane?

Obožavam cvjetne i puderaste parfeme pa rado koristim Burberry Blush, ali i Versace Crystal Noir koji mogu opisati u tri riječi: tajanstven, senzualan i šarmantan. Jako je prikladan za nošenje u zimskim večernjim satima.

Story Press 

Kada biste morali birati, što vam je draže - rumenilo ili ruž? Čega se ne biste odrekli?

Teško pitanje jer ne mogu ni bez jednog ni bez drugog. Kada nanesem puder, rumenilom dodam boju svom licu, a ruž upotpuni cijeli izgled. Ali kad bih morala odlučiti, izbor bi pao na ruž, i to intenzivnije ružičaste boje, iako danju preferiram nude nijanse.

Imate li poseban režim vježbanja?

Ne volim vježbati u teretani pa kada je lijepo vrijeme, barem tri puta tjedno trčim i rolam, što mi je izvrstan ispušni ventil. Zimi u svoja četiri zida volim odraditi lagani večernji trening koji uključuje čučnjeve i trbušnjake kako bih ostala u formi. Prije snimanja spota za novi singl ‘Doviđenja tugo’ pojačala sam treninge jer je snimanje bilo fizički zahtjevno. Trebala sam skakati, trčati i padati s visine, a i styling koji se sastojao od topića i tajica nije dopuštao nikakav višak.

S obzirom na koronakrizu i činjenicu da je većina ‘zabave’ otkazana, kako vi proživljavate ove mjesece? Kako se brinete za mentalno zdravlje?

Izbjegavam izlaske jer je trenutačna situacija zaista alarmantna i ne bih voljela zaraziti ni sebe ni druge. Većinom se s prijateljima družim u stanu i moram priznati da nam ne nedostaju izlasci. Unatoč svemu, s bendom i dalje redovito imam probe jer želimo biti spremni za svirke kada se situacija smiri, a dotad ću u studiju snimati pjesme i raditi na svom prvom albumu, što me jako veseli i tjera naprijed.