Hoćemo li i dalje furati Instagram make-up?

Znate li koja je razlika između IRL (in-real-life) i Instagram make-upa? Koji nas beauty trendovi čekaju i kako jednom zauvijek naučiti precizno nanijeti liniju tuša? Kliknite na video, uživajte i učite od najboljih hrvatskih make up stručnjaka

Marko Gregurić

Povodom okruglog 20. rođendana Giorgio Armani Beauty brenda, Cosmopolitan je okupio neke od najboljih hrvatskih vizažista za okruglim stolom, kako bi se osvrnuli na stanje make-up scene danas. 

Velika pandemija koja je globalno pogodila make-up profesiju, koji su trendovi u šminkanju danas, koja je razlika između IRL (in-real-life) i Instagram make-upa, sve su to teme o kojima su hrvatski top-vizažist i diskutirali na prvom Cosmopolitan make-up on the table.

Marko Gregurić 

S radnim naslovom "Make-up on the table", majstori šminkanja načeli su i neke lakše teme, kao što su “kako dobiti savršenu liniju tuša” ili “kako se najbolje nanosi puder”—što će posebno zanimati zaljubljenike u make up, one koje se make upom tek žele početi baviti, ali i sve Cosmo-čitateljice željne insajderskih savjeta.

Ako ste make-up početnik, entuzijast, napredni korisnik ili profesionalac, pogledajte ovaj zanimljivi video u kojem hrvatski vizažisti otkrivaju nekoliko tajni zanata, savjete za nekoga tko tek dolazi na make-up scenu, te svoja predviđanja trendova i inovacija za 2021. godinu.

Cosmopolitan okrugli stol: budućnost make-upa  YouTube

Hrvatske vizažiste Simonu Antonović, Sašu Jokovića, Sanju Agić, Žanu Kožul, i vizažisticu i Giorgio Armani Face Designericu Marijanu Gluić, ugostila je Ivana Petković Čevra / PR & Digital menadžer – Designer brands L'Oreal Luxe, a tom prilikom, vizažisti su proslavili i 20. rođendan Giorgio Armani Beauty, brenda koji je 2000. je promijenio je svijet make-upa inovacijama i tehnološki najnaprednijim formulama.

Cosmopolitan čestita Armaniju na 20 sjajnih godina, a Giorgio Armani Beauty proizvode pronađite ekskluzivno u odabranim Douglas parfumerijama, i na www.douglas.hr.

Zahvaljujemo hotelu Amadria Park Hotel Capital u Zagrebu