Ivana Paris o botoksu: 'Nakon 35. godine smatram da je vrijeme'

Rekla i što o svemu misli njezin otac

Instagram

'Sve što radim, radim jer sam tako odlučila', govori Ivana Paris, nekadašnja Miss Universe Hrvatske, za 24 sata. Iako ima 37 godina, priznaje da se podvrgnula estetskim kirurgijama i prije nekoliko godina. Korekcije na vlastitom tijelu su sve više prisutne u medijima, i moglo bi se reći popularnije u posljednjih nekoliko godina. Punije usne, zaglađenije lice i botoks - samo su neki od najčešćih zahvata dama koje skupe hrabrosti za takvu promjenu. Dok je nekima to i dalje jedna vrsta tabu teme, Ivana je dio populacije koja otvoreno govori o svojim korekcijama. 

'Nikad se nisam protivila estetskim zahvatima. Nije da imam 20 godina, na pragu sam 38. Ne odobravam kad to rade 20-godišnjakinje, ali nakon 35. godine smatram da je vrijeme za to', bez razmišljanja tvrdi Ivana za spomenuti medij. Kako ističu, unazad pola godine počela je koristiti i botoks, ali i hijaluronske filere. Cijena botoksa kojim je tretirala bore na čelu je 1700 kuna, hijaluronskih filera, 1200 kuna, a mezoterapija je 1000 kuna. Naglasili su da se mezoterapija odrađuje svakih šest mjeseci, kao i na botoks, a na hijaluronske filere jedanput godišnje.

Jedan od prvih zahvata bila je operacija usana. 'Napravila sam usne prije dvadeset godina. Stavila sam tekući silikon i to je doživotno. Nisam nikad imala problema sa silikonom u usnama', ističe im bivša Miss Universe. Na samom je kraju otkrila da je oca šokirala vijestima i korekcijama, ali da se smirio kada ju je vidio. Uz to, rekla im je da je s bivšim suprugom Dinom Bubičićem, s kojima ima dva sina, u odličnim odnosima. 

Ljubi li nekog novog, otkrila je još prije prošlog ljeta. Na pitanje je li u vezi, rekla je da je 'emotivno zauzeta'. Negirala je pretpostavke kako je u pitanju slavna osoba, točnije nogometaš, ali nije željela otkriti o kome je riječ. Međutim, priznala je kako namjerava imati još djece. Djeca koju je dobila u braku s Dinom, sinove Leonida i Noela, dala su joj novi smisao životu. 'Otkako sam postala majka moj život je dobio smisao. Djeca su smisao života i želim još barem dvoje do 40-e', otkrila je i ostala samozatajna kao i uvijek.