O njezinoj ljepoti priča se godinama, a Fani je sada otkrila i tajnu iste

Ljepota dolazi iznutra!

Press

'Da bi bili lijepi izvana, prvo morate biti lijepi iznutra', poznata je ovo izreka koja se posljednjih mjeseci može čuti više nego ikad prije. Vođeni važnošću unutarnje ljepote kao preduvjeta vanjske, u Poliklinici MakeOver Beautiful Inside & Out pokrenuli su kampanju simboličnog naziva Beautiful Inside & Out koju su podržali i brojni poznati Hrvati među kojima su i Fani Čapalija, Neda Makjanić Kunić, Sandra Ledenko, Marija Pirić, Petra Kraljev, Ivan Pažanin, Gianna Apostolski, Lana Hrgović, Nataša Bebić, Marko Pecotić, Silvija Dvornik, Renata Lovrinčević i ostali.

Press Da bi bili lijepi izvana, prvo morate biti lijepi iznutra


Kampanja Beautiful Inside & Out naglasak stavlja na holistički pristup odnosno na važnost sinergije fizičkog i mentalnog zdravlja pojedinca pa tako poliklinika na jednom mjestu okuplja visokoobrazovane i iskusne domaće i inozemne medicinske stručnjake koji usko komuniciraju s odjelom psihologije i nutricionizma te s odjelom alternativne medicine.

Press 

Uz visokokvalitetne proizvode i aparate iz svijeta estetske medicine, na raspolaganju u poliklinici su i mnogobrojni inovativni tretmani iz područja stomatologije, dermatologije, medicinske anti- age kozmetologije i estetske/regenerativne ginekologije.

Press