ZA SVAČIJI DŽEP Katie Holmes se kune u kremu čija je cijena oko 40 kuna

Dugogodišnji je fan jednog brenda

Profimedia

Katie Holmes jedna je od onih glumica koja njeguje prirodan izgled, ali i zavidnu liniju. Njezino tijelo karakterizira vitkost, ali ne pretjerana stoga bi mnoge žene voljele da mogu izgledati baš poput nje. Ima 42 godine, što bi joj malo tko dao. Štoviše, još je uvijek teško procesuirati činjenicu da je njezina kći Suri ovih dana napunila 15 godina. Beauty rutine zvijezda često su prepune skupih preparata, tretmana, a ponekad i estetskih zahvata. No ne i kod Katie. Ona zapravo ima iznenađujuće jednostavno i cjenovno pristupačnu rutinu.

Protiv bora, a za održavanje kože nježnom i mekom, koristi jedan brend, i to dugi niz godina. Dok se brojne suradnje vrlo brzo gase pa žene diljem svijeta samim time sumnjaju u riječi i pohvale njihove omiljene zvijezde, Katie možete vjerovati. Uz to što je ambasadorica marke Olay, ponosna je obožavateljica njihovih proizvoda.

U razgovoru za Into The Gloss otkrila je da njihove proizvode koristi dugi niz godina, zbog čega ih smatra i obitelji. Obožava njihov čistač lica, ali najveću pažnju posvećuje kremi u koju se kune, a čija je cijena oko 40 kuna. Primjenjuje ju i ujutro i navečer, što joj pomaže pri hidrataciji, s obzirom na to da živi u Kaliforniji, gdje je zrak često suh.

Uz spomenutu kremu, Katie godinama ističe da je jako bitno imati vlastitu formulu. Za nju je to dosljedna rutina, konzumacija vode, aktivnost, provođenje vremena s voljenim osobama, ali i pozitivan stav.

Katie i pazi kako se hrani. 'Ne jedem uvijek sve što želim. Nastojim jesti što zdravije i svakodnevno jedem povrće', rekla je svojevremeno simpatična glumica. Svoj dan uglavnom započinje smoothiejem, a ističe kako se pobrine da kod kuće uvijek ima pahuljice, juhu u konzervi, tjesteninu te umak od rajčice kako bi mogla barem nešto pojesti ako nema puno vremena za objed prije ili nakon posla.

Kako ponekad odluči prekršiti svoju riječ i ipak posegne za brzom hranom, omiljena joj je quesadilla sa sirom. Da bi istopila prekomjerne kalorije nakon ukusne quesadille, Katie marljivo vježba, a otkrila je i kako je u posljednje vrijeme razvila posebno zanimanje za jedan sport. 'U posljednje vrijeme dosta sam se posvetila boksanju, nisam se nikad u tome okušala pa mi je zabavno. Tako izbacuje i stres i kalorije iz sebe. Kada odem na trening, razmišljam o svim stvarima koje me živciraju pa se ispušem. Promet pogotovo! Također, sve pozive obavljam nakon treninga jer sam tada puno mirnija', priznaje Katie