Stigla je revolucija u njezi kose

KEUNE HAIRCOSMETICS LANSIRA LUMI COAT

promo

Poznato je da se kosa mijenja pod utjecajem vanjskih faktora. Kada je kosa izložena slobodnim radikalima ili kemijskim tretmanima, može postati “frizzy”, sklona lomljenju i petljanju. A svi znamo da je lijepa, zdrava i sjajna kosa najčešće prvo što primijetimo na kosi neke osobe.

Vremenski uvjeti, poput zime, također ostavljaju traga na kosi. Kosa nije dovoljno hidratizirana, podložnija je oštećenjima, suha je i gruba na dodir, vrhovi su neuredni i rascvjetali, pa ne čudi da dolaskom prvih sunčevih zraka i pojavom proljetnog vremena pokušavamo učiniti sve kako bismo kosi vratili njen sjaj.

promo 

Luksuzni sprej dizajniran da kosi pruži bestežinsku hidrataciju i glatki, veličanstveni sjaj.

Keune Haircosmetics, profesionalni brend za njegu kose, lansirao je novi proizvod, Lumi Coat - luksuzni sprej za veličanstven sjaj kose.
Znanstveno napredna formula Lumi Coat razvijena je kako bi stvorila vitalni štit koji oponaša čaroliju prirode stvarajući zaštitnu barijeru te tako obnavlja i štiti oštećenu kosu, istodobno potičući sjaj poput odraza u zrcalu.

Lagana, blistava maglica u spreju, Lumi Coat dizajniran je za trenutni sjaj i bestežinsku hidrataciju u trajanju od najmanje tri pranja.

Lumi Coat dizajniran je za dubinsko vlaženje bez otežavanja, discipliniranje kovrčave kose, za svilenkasto glatku završnu obradu i čudesan sjaj. Idealno za ponovno regeneriranje kose.

promo 

Ovaj se proizvod aktivira toplinom, pa je za najbolje rezultate preporuka da se kosa osuši fenom, četkom i zatim se kosa zagladi. Formula je jednostavna za upotrebu, potrebno ju je nanijeti na vlažnu kosu i oblikovati sušilom za kosu.

Rezultati?
• Glatka, meka kosa nevjerojatnog blistavog sjaja.
• Intenzivna, ali bestežinska regeneracija
• Dugotrajni učinak glatkoće/sjaja (traje najmanje 3 pranja)
• Veličanstvena kosa zdravog izgleda


Lumi Coat dostupan je ekskluzivno u odabranim Keune salonima.