U ZAGREB JE NAPOKON STIGLA ONA Talijanska kozmetika za kojom žene žude

Cijenjeni talijanski brand makeupa stigao je u Hrvatsku.

Story

Svaka čast no makeup pokretu, ali žene se jako vole šminkati. To je činjenica.Trendovi u makeupu dolaze i prolaze, mijenjaju se nijanse i boje, teksture, efekti i tehnike, ali ostaje ona čista strast i osjećaj beskrajne sreće – kada vam pod ruku dođe kvalitetetna kozmetike uz pomoću koje možete zablistati.

Zahvaljujući društvenim mrežama, influencericama, Instagram i Youtube tutorijalima došlo je vrijeme da svatko od nas može – uz malo truda i mnogo dobre šminke, postati sam svoj vizažist koji povlači najbolje poteza. Te su platforme, između ostalog, proslavile i neodoljive makeup brandove koje baš svaka beauty entuzijastica želi na svojoj koži. Jedan od tih makeup ikona dolazi u zagrebački Arena Centar 27. svibnja 2021. i otvara svoj prvi dućan. Da, dolazi KIKO Milano, talijanski brand sa širokom ponudom šminke, pribora i proizvoda za njegu lica za kojima su poludjele žene svih generacija. I to ne bez razloga.

KIKO Milano nastao je 1997. godine u Milanu i u kratkom je roku oduševio svojim nenametljivim pristupom, vrhunskom kvalitetom i tehnologijom te proizvodima koji odgovaraju potrebama moderne žene omogućujući im da bude kreativne i slobodne. Sve do sada KIKO Milano mogli smo kupovati u njihovom webshopu, ali otvorenjem fizičke trgovine užitak kupovine bit će mnogo bolji. Jer nijansu pudera teško je odrediti na temelju palete ponuđene na internetu, a tekstura ruža naprosto se ne ne može osjetiti preko ekrana mobitela.

Story 

Kako bismo vam olakšali odabir i pripremili vas za beauty šetnju među policama novog KIKO Milano dućana u Arena Centru, napravili smo listu s top proizvodima u koje se kunu svjetske Instagram zvijezde. U nastavku donosimo KIKO Milano bestsellere iz kolekcije Baseline koji trebaju svakoj od nas.

Story 

Unlimited Foundation SPF 15
Dugotrajna (do 16 sati) blistava i prirodna tekuća podloga osigurava savršenu šminku tijekom cijelog dana. Lagana podloga ima glatku, baršunastu teksturu koja se jednostavno nanosi. Pruža srednje-visoku prekrivenost, nadogradiva je i sadrži SPF. Ekstrakt morske lavande daje koži lifting efekt, dok mješavina egzotičnih ulja pomaže u hidrataciji i njezi kože, bez osećaja zatezanja.

Story 

Invisible Touch Fixing Powder
Mat puder za fiksiranje sa savršenom kontrolom sjaja. Ovaj kultni klasik sadrži fine čestice koje daju prirodni finiš. Stapa se s kožom i ne mijenja njen ton. Puder je savršen za brze popravke tijekom cijelog dana.

Story 

Velvet Passion Matte Lipstick
Baršunasta, lagana tekstura daje usnama intenzivni saten-mat finiš efekt. Njeguje i hidratizira usnice. Proizvod je dostupan u 28 očaravajućih nijansi koje se nanose u jednom potezu.

story.hr 

3D Hydra Lip-gloss
Ovo sjajilo za usnice postoji u 30 nijansi s različitim finiš efektima. Nelepljivo je i stapa se sa usnicama, dajući im punoću. Formula sadrži hidratantni ekstrakt za meke i glatke usnice.

story.hr 

Ultimate Pen Eyeliner
Visokopigmentiran i blistav, ima mekani i fleksibilni vrh koji prati konturu oka i savršeno prijanja uz kapak. Tehnologija kapilarnog sistema omogućava nanošenje idealne količine formule, maksimalnu kontrolu i besprijekoran rezultat, bez razmazivanja.

Story 

High Pigment Wet & Dry Eyeshadow
Proizvod bogate pigmentacije za mokro i suho nanošenje u 65 divnih nijansi. Obogaćena formula sadrži vitamin E, ulje sjemena pamuka i ekstrakt kamilice koji daju proizvodu svilenkasti finiš i omogućavaju lako nanošenje.

story.hr 

Skin Trainer Serum
Moćna formula bogata aktivnim sastojcima ublažava posljedice stresa, revitaliziraju kožu i daju joj mladoliki izgled. Hidratantni elementi brzo se upijaju i daju koži blistav sjaj.
Sve ove divote potražite u novootvorenom KIKO Milano dućanu u Arena Centru, inspiraciju na KIKO Milano instagramu

* Sadržaj nastao u suradnji s brendom KIKO Milano