GODINE JE SUSTIGLE Omiljenu holivudsku glumicu uhvatili bez šminke

Naviknuti smo je vidjeti uvijek sređenu

Profimedia

Iako se opako približava 50. godini, glumica Reese Witherspoon i dalje slovi za jednu od holivudskih glumica koja se može pohvaliti mladolikim izgledom. Naravno, kada je našminkana i dotjerana od glave do pete. Ovih je dana snimljena u svom prirodnom izdanju, bez imalo šminke. Pokazala je kako su godine i nju sustigle te da je tragove starenja sve teže sakriti.

Profimedia 

Paparazzi su je uhvatili dok je šetala svojeg francuskog buldoga kojeg inače sa sobom vodi čak i na filmske setove. Za izlazak u šetnju 45-godišnjakinja je odjenula bijelu trenirku sa zvjezdicama i tenisice. U sportskom izdanju jasno se razlikuje od onih sa crvenog tepiha. Reese se nije obazirala na poglede znatiželjnika, već je uživala u prirodi sa svojim ljubimcem. 

Profimedia 

Na društvenim mrežama nerijetko objavljuje svoje fotografije sa seta, crvenog tepiha i zabava. Nedavno se prisjetila i svojeg djetinjstva pa je obožavatelje razveselila starom fotografijom. Pokazala je kako je izgledala s 11 godina, a mnogi su joj poručili kako su je odmah prepoznali te da je i do danas ostala jednako lijepa.

S obzirom na to da rijetko kada daje intervjue, obožavatelji popularne plavuše s nestrpljenjem čekaju njezinu objavu na društvenim mrežama, a samo na Instagramu prati ju više od 25 milijuna pratitelja. Iako uvijek s osmijehom na licu, glumica nema sreće kada je riječ o privatnom životu, a jednom prilikom je i priznala kako se borila s depresijom nakon rođenja djeteta. 

Podsjećamo, sa suprugom, 51-godišnjim menadžerom Jimom Tothom u braku je sedam godina i imaju osmogodišnjeg sina Tennesseeja, ali već neko vrijeme šuška se kako im u braku ne cvjetaju ruže. Osim sina Tennesseeja, Reese iz prvog braka s glumcem Ryanom Phillipeom ima i 20-godišnju kći Avu, s kojom je često uspoređuju, te 16-godišnjeg sina Deacona.