4 NAJBOLJE MASKARE U 2021. GODINI: Osvojile su beauty nagrade, a postižu željeni izgled trepavica koji ćete obožavati

Donosimo vam najbolje maskare iz 2021. godine koje su osvojile Allure beauty nagrade

Instagram

Razmislite o sljedećem scenariju: do vašeg Zoom sastanka ostalo je manje od minute. Nakon što brizinski navučete haljinu i skupite kosu u niski rep, suočeni ste s odlukom od 25 sekundi: nanosite ruž, rumenilo ili sloj crne maskare? Brza anketa koju je napravio Vogue otkriva da ubjedljivo najviše žena želi - prvo spasiti trepavice.

No, dok većina formula na tržištu obećava volumen, uvijanje i definiranje, koje od njih zapravo obavljaju posao? Kome se bolje povjeriti savjetima nego stručnjacima: slavnim guruima ljepote koji su svoje omiljene maskare stavili na kušnju bezbrojnim pojavljivanjima na crvenom tepihu, plus profesionalnim vizažistima koji nastavljaju skladištiti pobjedničke tube u svojim kompletima iz godine u godinu.

Donosimo vam najbolje maskare iz 2021. godine koje su osvojile Allure beauty nagrade.

1 Maskara (za volumen): YSL Beauty Radical maskara za volumen

YSL 

YSL Beauty Radical Volumizing maskara ima više od jednog trika u svom tankom, zlatnom rukavu. Podatna ulja i blago suženi kist omogućuju nam da postignemo maksimalan volumen i ciljamo na minijaturna područja, tako da možemo imati srneće oči jedan dan, a mačje oči sljedeći.

2 Maskara (dramatičan izgled): Maybelline New York Falsies Lash Lift Ultra crna maskara

Maybelline 

Maybelline New York Falsies Lash Lift Ultra crna maskara koncentrira boju u korijenu i uvija naše krajeve do nebesa, oponašajući nadrealni izgled lepršavih trakica.

3 Maskara (za produljenje): CoverGirl Lash Blast Clean Volume maskara

Covergirl 

Prožeta uljima, CoverGirl Lash Blast Clean Volume maskara klizi do ekstremnih vrhova vaših trepavica za izduženu lepezu kojoj se ne vidi kraj.

4 Maskara (vodootporna): Maybelline New York Lash Sensational Sky High maskara

Maybelline 

Maybelline New York Lash Sensational Sky High maskara ima  fleksibilnu i stožastu četkicu, podiže, oblikuje i prkosi majci prirodi svojom bojom otpornom na vremenske uvjete.