NI ONA NIJE ODOLJELA NAJPOPULARNIJOJ FRIZURI 2022.: Uništila se operacijama, no drastični rez joj savršeno stoji

Nicole Scherzinger skratila je kosu i odlučila se za trendi bob frizuru.

Instagram

Bob frizure odlične su za osvježiti izgled, a definitivno će obilježiti i ovo proljeće.

Lako se stiliziraju, pristaju svim tipovima kose, a najbolje od svega - s njima ćete izgledati mlađe.

Zato i ne čudi što se sve više poznatih dama odlučilo drastično promijeniti svoj imidž, a Jessici Albi i Jennifer Lopez pridružila se i jedna od najljepših žena današnjice - Nicole Scherzinger.

Na svom Instagramu podijelila je zanimljiv video i oprostila se od duge kose po kojoj je prepoznatljiva, a njezini pratitelji s oduševljenjem su dočekali promjenu.

'Ovo je znak da isprobate novu frizuru', napisala je pjevačica u opisu videa.

Njezinim pratiteljicama na Instagramu posebno se svidjela valovita verzija jer izgleda lepršavo, veselo i romantično, a Nicole savršeno pristaje.

Inače, na fantastičnom bobu može zahvaliti Dimitrisu Giannetosu, frizeru poznatih dama, a neke od njegovih stalnih klijenata su Megan Fox, Cindy Crawford i Alessandra Ambrosio.

Podsjetimo, članica nekad popularne skupine Pussycat Dolls posljednjih je dana bila gost gotovo svake holivudske zabave, a svijet ne prestaje brujati o njezinom licu koje više gotovo ne može pomicati.

Nicole Scherzinger postala je voštana figura  Profimedia

Iako ne priznaje operacije, potpuno je jasno kako ni ona nije odoljela brojnim tretmanima botoksa i filera, a neki su uvjereni i kako je operirala nos i grudi. Zbog svega su je mediji nazvali voštanom figurom.

Kako je Nicole izgledala nekad te koliko se promijenila, pogledajte u galeriji.

Profimedia Nicole Scherzinger upropastila lice operacijama