TAJNA PUDERA KOJI TRAJE SATIMA NE KRIJE SE U NJEGOVOJ CIJENI: Ključ je u 5 nezaobilaznih koraka

Ako se i vama redovito događa da niste zadovoljni izgledom pudera na svom licu nekoliko sati nakon nanošenja, ovo su stvari kojih biste se bez iznimke trebali pridržavali.

Instagram

Sigurni smo da nismo jedini kojima se povremeno ili redovito događa da nam se makeup nakon nekoliko sati nošenja krene 'topiti'. I dok je ruž lagano popraviti, kao i rumenilo ili pak tuš za oči, puder koji odjednom više ne izgleda onako kako bi trebao, nešto je veći problem. Bilo da vam smeta taloženje pudera u porama, izgled sličan bijelim točkicama ili sitnim, 'suhim' linijama, nezadovoljstvo puderom za lice najčešće nije posljedica štednje prilikom kupnje pudera (jer ni oni najskuplji nisu garancija da će puder tijekom cijelog dana ostati postojan), već nepravilne rutine nanošenja

Želite li u svakom trenutku, i satima nakon nanošenja makeupa izgledati besprijekorno, vodite računa da se uvijek pridržavate sljedećih nekoliko koraka koji će značajno produžiti životni vijek puderu, i osigurati da na vašem licu izgleda najbolje što može.

Za kraj nanesite fiksator makeupa

Fiksator makeupa osigurat će besprijekoran finish na vašem licu i produljiti trajanje nanešenog makeupa pa neka bude sastavni dio vaše rutine. Uz njega je najbolje koristiti puder za setiranje, i to na način da nakon što nanesete makeup lice poprskate fiksatorom dok ne bude potpuno vlažno, a nakon što se osuši, lice tapkajte beauty blenderom umočenim u puder za setiranje, posebnu pažnju posvećujući obrazima te području oko nosa i ispod očiju.