DOBRO ČUVANA BEAUTY TAJNA KRALJICE ELIZABETE: Jednu nijansu ruža za usne nosi stalno, a obožava dva kozmetička brenda

Kraljica Elizabeta obožava nositi ruž za usne u ružičastoj nijansi.

Profimedia

Kraljica Elizabeta je možda bila ležerno odjevena za svoj iznenadni izlazak na Windsor Horse Show u petak, ali njezina šminka bila je itekako primjetna.

Profimedia 

Njezino Veličanstvo (96) je iz svog Range Rovera gledala kako njezin konj Balmoral Leia zauzima prvo mjesto - a njezin je veseli osmijeh istaknuo ružičasti ruž za usne.

Prošlog mjeseca, kraljica se na svoj rođendan provozala po svom imanju u Sandringhamu, također s hrabrom nijansom ruža za usne.

Iako ne znamo točnu nijansu, znamo da se u makeup kolekciji kraljice Elizabete nalaze proizvodi Elizabeth Arden, a kraljica je navodno obožavateljica njihovog Beautiful Color Moisturizing Lipstick, koji dolazi u sedam nijansi.

Profimedia 

Ruž bi također mogao biti i Clarins, brend koji također ima povijest s kraljicom. Poznato je da je kraljica naručila od francuske kozmetičke tvrtke da izradi crveni ruž za usne samo za nju kako bi ga nosila na Dan krunidbe 1953. - i trebao je biti postojan, jer je samo ceremonija trajala tri sata.

Osim što je tijekom posljednjih sedam desetljeća znala koja joj točno nijansa najbolje pristaje, kraljica je usavršila i umjetnost popravljanja bez ogledala. Tijekom godina primijećena je kako uzima ruž iz torbice i ponovno nanosi nakon večere ili prije napuštanja događaja.

Posjet kraljice Elizabete Windsor Horse Showu u petak označio je njezin prvi javni izlazak otkako je 29. ožujka prisustvovala Službi zahvalnosti u čast njezina pokojnog supruga, princa Philipa.

Profimedia 

'Bila je odličnog raspoloženja', rekao je za People promatrač na izložbi konja. 'Ljude koje poznaje u svijetu konja dovodili su k njoj da razgovaraju s njom na prozoru. Vidite da je u stvarno dobroj formi.'

Kasnije ujutro, kraljica je odvezena u glavnu arenu i viđena je kako polako hoda do lifta, uz pomoć štapa. Zatim je krenula do svog mjesta, koje je bilo pored njenog sina princa Edwarda na tribinama.

Profimedia 

A posebno je bila oduševljena je kada je njezina praunuka Lady Louise Windsor projahala u sedlu kočije princa Philipa dok je vodila paradu kroz arenu.

U galeriji pogledajte više fotografija kraljice Elizabete.

Profimedia Kraljica Elizabeta