SPREMNI ZA SUNCE I MORE: Jedan mali, ali moćni dodatak uz koji će vaša koža uživati na suncu

pexels

Bilo da ga provodimo na gradskim ulicama ili pješčanim plažama, ljeto je nezamislivo bez uživanja na suncu. Uz sunčeve zrake, kava na omiljenoj terasi postaje još slađa, baš kao i kupanje u moru. Sunčani dani bez sumnje su jedan od najvećih razloga zbog kojih obožavamo ljetnu sezonu, onaj koji nam u trenu podiže raspoloženje i poziva nas na druženje i uživanje na otvorenom. Istovremeno, sunce je jedna od najvećih tema u beauty svijetu jer, baš kao što ljeto ne možemo zamisliti bez sunca, uživanje u suncu ne možemo zamisliti bez zaštite kože.

Zašto svi pričaju o zaštiti kože od sunčevih zraka kao onom jednom (i jedinom) neizostavnom dijelu naše svakodnevne ljetne beauty rutine?

pexels 

HOT TOPIC: Jedna ljetna tema o kojoj bruji cijeli beauty svijet

Bez pravilne zaštite, svakodnevna izloženost UVA i UVB zrakama na našoj koži može ostaviti svoj trag u obliku pojave hiperpigmentacije, opeklina, ubrzanog starenja kože i alergijskih reakcija. Kako bismo izbjegli sve negativne utjecaje sunca na našoj koži, naučili smo svakodnevno koristiti kreme za lice i tijelo sa SPF faktorom. Uz darežljivo nanošenje kreme s SPF faktorom nekoliko puta dnevno, ove godine bezbrižno uživajte u suncu i nikad ljepšoj koži uz jedan dodatak čiji su pozitivni efekt i rezultati već oduševili brojne zaljubljenike u ljeto i sunce.

Za očuvanje vlage i elastičnosti kože tijekom ljeta, ali i ostatka godine, potrebno ju je njegovati iznutra, a savršenu njegu pronađite u jednoj maloj kapsuli koja krije moćnu kombinaciju sastojaka. Zašto svi vole Almagea® Sunlove Skin+ dodatak prehrani?

Almagea 

Brend Almagea danas je sinonim za odlične dodatke prehrani u kojima ćete pronaći onaj savršeni boost vitamina, minerala i drugih sastojaka korisnih za osjećaj savršene ravnoteže. Jedan od najpopularnijih Almagea dodataka prehrani koji se u središte pažnje vraća svakog ljeta je Almagea Sunlove Skin+. Sunlove Skin u inovativnim Licaps® kapsulama sadrži posebnu kombinaciju antioksidansa i dragocjenih ulja koji će vašu kožu njegovati i pripremiti za sunce iznutra!

pexels 

Tajna iza lijepe i zdrave kože tijekom sunčanih ljetnih dana

Tajna Sunlove Skin+ dodatka prehrani je u snažnom antioksidacijskom djelovanju koji štiti stanice od štetnog utjecaja slobodnih radikala. Prirodni astaksantin (6,6 mg) koji ima deset puta jače djelovanje od beta karotena, vitamin E, selen, koenzim Q10 i lutein sinergijski djeluju s visokovrijednim biljnim uljima boreča i argana u svrhu očuvanja zdravlja cijelog organizma. Zahvaljujući jedinstvenom antioksidacijskom i protuupalnom učinku aktivnih tvari, Sunlove Skin+ omogućuje pripremu kože za odgovorno izlaganje suncu.

Kako biste kožu pripremili za sunce te kako bi se cijeli organizam brže adaptirao na intenzivnije UV zračenje, korištenje Almagea Sunlove Skin+ dodatka prehrani preporučuje se posebno s početkom proljetnih mjeseci, a idealno bi bilo korištenje tijekom cijele godine. Za ljetnih mjeseci, tijekom kojih je UV indeks izuzetno visok, preporuča se korištenje dvije kapsule Sunlove Skin+ (dva puta po jedna kapsula, uz veći obrok) zbog veće potrebe organizma za antioksidacijskom zaštitom.

Više informacija o Almagea Sunlove Skin+ dodatku prehrani, koji će vam omogućiti da istovremeno uživate u sunčanim ljetnim danima te zdravoj i lijepoj koži, pronađite na almagea.hr.

Almagea 

 *Sadržaj nastao u suradnji s brendom Almagea.