'NEKA BOTOKS STAVLJA SVOJOJ KĆERI': Tihana Harapin za Story o kirurgu koji je htio mijenjati lice prekrasnog modela

Tihana Harapin Zalepugin za Story.hr osvrnula se na slučaj manekenke Pauline Porizkove koju je kirurg javno prozvao zbog prirodnog izgleda.

Robet Gašpert

Paulina Porizkova (57)na društvenim mrežama redovito objavljuje fotografije na kojima pokazuje svoju prirodnu ljepotu, a ovih je dana zbog toga privukla mnogo pažnje.

Naime, manekenka je poznata po tome što odbija invazivne estetske zahvate, a jedan kirurg odlučio joj je 'dati' nekoliko savjeta oko toga što bi na sebi trebala promijeniti kako bi izgledala mlađe. Paulina mu je ubrzo nakon toga odgovorila, a on je zatim izbrisao svoju objavu.

Instagram 

'Pronašla sam ovu fotografiju koju sam i ranije objavila (mislila sam da na njoj izgledam dobro) koji ju podijelio i estetski kirurg i napisao detalje o tome što trebam učiniti', započela je objavu.

'Dosadna udubljenja ispod mojih obraza mogu se riješiti filerima, botoksom čelo, a ostalo pomoću hrpe lasera za zatezanje', dodala je.

Napisala je kako joj je rečeno da njezino lice treba 'popraviti' i da je njezino starenje 'pošlo po zlu'. Navela je kako nitko nema pravo nametati ženi što treba učiniti na sebi, a sve kako bi bila prihvaćena u društvu.

Naša najpoznatija modna agentica Tihana Harapin Zalepugin za Story.hr prokomentirala je potez kirurga koji je Paulini savjetovao odlazak na botoks i filere. 'Neka on to stavlja svojoj kćeri. Nema tu nikakve drame, čovjek je nešto predložio, a ona je vrlo inteligentno odgovorila'. 

Robert Gašpert  Tihana Harapin Zalepugin

Za nas je komentirala i stav pojedinaca koji smatraju kako bi žene pomoću raznih zahvata trebale 'zaustaviti' starenje. 'Ubiti se pa ponovno roditi - to su za mene gluposti. Starenje je normalan životni proces i treba ga doživjeti zdrave glave, razmišljanja i što je moguće prirodnijim putem', rekla je.

John Pavlish