JESENSKI EKSPERIMENT KOJI ĆE UKRASTI PAŽNJU ŽENA: Za njega treba hrabrosti, ali je prekrasan

Donosimo trend naglašenih očiju koji ćete se odvažiti nositi ove jeseni.

Instagram

Hvatamo zadnje tople dane u kojima još možemo odjenuti ljetne kombinacije, no priznajemo da se veselimo što jesen donosi nove trendove i mjesec mode diljem svijeta. Povodom toga, pripremamo se na razna eksperimentiranja šminkom, naročito sjenilima u dubokim, bogatim nijansama.

Jedan jesenski trend već se izdvojio upravo zbog naslovne retro fotografije novog albuma 'Midnights' Taylor Swift. Riječ je o plavom sjenilu koje je vrhunac popularnosti imao ranih 2000-ih.

Prije nego se vratimo neutralnim i smeđim tonovima, idealno je vrijeme odvažiti se na kombiniranje plavog sjenila, kako za svakodnevno izdanje, tako i za večernje.

Vizažistica slavne manekenke, Kendall Jenner, podijelila je fotografiju look-a kojeg je napravila na Kendall. Plavo je sjenilo na očima izblendala u krajevima kako bi se krajevi prirodno povezali s licem koje s minimalno pudera izgleda svježe i blistavo. Jagodice su naglašene s rozim rumenilom, a za usne Mary preporučuje sjajilo u rozim nijansama.

Pri apliciranju sjenila, počnite s malom količinom na sredini oka koju dalje možete nadograđivati koliko je potrebno. Važno je ne bojati se ako na početku izgleda loše i razbacano, tajna je u takozvanom 'clean up-u' odnosno brisanju suvišnog sjenila. Potrebno je pomoću štapića za uši očistiti liniju od oka prema sljepoočnici, tako ćete kreirati mačkast izgled očiju.

Urban Decay 

Ako želite otići korak dalje i upotpuniti izgled, preporučujemo staviti maskaru u plavoj boji, a za večernji izlazak možete posegnuti i za plavim shimmer nijansama te pojačati highlighter.

Charlotte Tilbury