BEAUTY 'MUST-TRY': Skincare proizvodi koji su poput botoksa u bočici

S anti-age proizvodima koji su poput botoksa u bočici neće biti potrebne igle kako biste postigli zaglađeni i lijepi izgled kože.

Instagram

U potrazi za proizvodom koji će izbrisati sve fine linije i bore s lica, brojne beauty entuzijastice često odluče koristiti filere kako bi najbrže postigle vidljive rezultate.

No, ako se preznojite pri samoj pomisli na oštre predmete poput igle ili nemate vremena i novaca koje biste mogli izdvojiti na tretmane u estetskoj ordinaciji, dobro je znati da postoje potpuno bezbolna i povoljna rješenja koja svakome mogu pomoći u sprječavanju ranih znakova starenja.

Anti-age proizvodi koje ćete obožavati

Najbolji skincare proizvodi protiv finih linija i bora su oni koji pomažu izgraditi građevne blokove naše kože - vlakna kolagena i elastina. Na primjer, stručnjaci preporučuju korištenje retinoida, peptida i drugih sličnih sastojaka koji pomažu u obnavljanju stanica kože, a k tome pružaju koži i prijeko potrebnu hidrataciju kako bi se smanjila pojava finih linija i bora.

Srećom, na tržištu postoji bezbroj brendova koji koriste gore navedene sastojke, kao i inovativne i patentirane tehnologije prilikom kreiranja svojih čarobnih formulacija, kako bi ih učinili iznimno učinkovitima.

U nastavku možete pronaći proizvode za njegu kože, uključujući kreme, serume i tretmane koji pomažu u zaglađivanju finih linija i bora. Oni su poput botoksa u bočici, stoga vam neće biti potrebne igle kako biste postigli najljepši izgled kože.

Retinol Skin-Renewing Daily Micro-Dose Serum

promo 

Foreo Serum Sérum Serum

promo 

Lancôme Rénergie Multi-Lift SPF 15

promo 

Eucerin Hyaluron-Filler koncentrirani tretman za ispunjavanje bora

promo 

Clarins Double Serum

promo 

Chanel Le Lift Crème Riche

promo 

Novexpert Repulp krema

promo 

Avon ANEW Skin Reset Plumping Shots

promo 

NIP+FAB Renew Retinol Fix Extreme serum za lice s retinolom

promo 

Xhekpon cream for face and neck

promo 

Gaia Naturelle Hyaluron Face Cream

promo 

L'Occitane krema za lice Božanstvena harmonija

promo