HOĆE LI SE SVIDJETI MILETIĆU? Kristina Krepela se pohvalila novom frizurom uz koju je uskladila detalj drag većini žena

Kristina Krepela ima novu frizuru koja joj, moramo priznati, odlično stoji.

Marko Lukunic/PIXSELL

Glumica Kristina Krepela ima novu frizuru, čime se pohvalila na Instagramu.

Dan za dobru frizuru’, stavila je u opis fotografije na kojoj pozira u frizerskom salonu.

Nakovrčala je kosu što joj, moramo priznati, odlično stoji. Također, nosila je bijelu kratku majicu, a stajling je upotpunila crvenim ružem koji je uskladila s noktima.

Inače, Krepela posljednjih mjeseci puni medijske stupce zbog svoje veze sa saborskim zastupnikom Marinom Miletićem. Par je prvi put ‘uhvaćen’ u šetnji početkom svibnja ove godine. Odmah su krenula nagađanja o tome jesu li njih dvoje zajedno, no ni jedno ni drugo o svom odnosu nisu previše govorili.

Robert Gašpert 

Već sredinom idućeg mjeseca naši fotografi ‘uhvatili’ su ih u druženju na Elle Boutiqueu. Snimljeni su kako se drže za ruke, a osmijesi na njihovim licima govorili su više od riječi. Konačna potvrda stigla je u srpnju kad je Miletić pozvao ljude da zaprate Kristinin novi profil na Instagramu nakon što joj je hakiran stari.

Rober Gašpert 

A da je njihova veza postala poprilično ozbiljna svjedoči i činjenica da je saborski zastupnik svoju izabranicu već upoznao sa svoje dvije kćeri. Ranije su svi zajedno prošetali zagrebačkim Trgom bana Jelačića, a Marin je fotografiju Kristine u druženju s njegovim kćerima, Lucijom i Martom, podijelio na Instagramu. Fotografirali su se u zgradi Sabora.

Marko Lukunic/PIXSELL 

Također, par se nedavno pojavio na otvorenju novouređenog restorana Rougemarin. Modno su se uskladili u crnim sakoima, a cijelo vrijeme su se zaljubljeno gledali i dodirivali. Kristina se u jednom trenutku nije mogla obuzdati pa joj je ruka 'skliznula' na stražnjicu njezinog dragog.