'VOLIM TAJ TRENUTAK U DANU KAD...': Nikolina se pohvalila novom frizurom pa podijelila posebnu objavu

Nikolina Pišek na svom je Instagramu objavila fotografije svoje nove frizure.

Instagram

Nikolina Pišek već godinama slovi za jednu od najljepših Hrvatica, a svaka objava na njezinom Instagram profilu izaziva pažnju javnosti.

Izgleda kao da nije sve ove godine ostarjela niti dana, a njezina manekenska figura i savršen modni stil nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

A Nikolinin zaštitni znak sve je ove godine i njezina bujna kosa. Tako je sada na svom Instagramu otkrila da je posjetila frizera nakon kojeg se pohvalila prekrasno oblikovanom kosom - volumenom i blagim loknama.

'Jednostavno, njezino veličanstvo - kosa', napisala je uz Instagram Story na kojem je pozirala u haljini bez leđa, a onda je novoj frizuri posvetila cijelu objavu. 

Instagram 

'Ima tih dana u neko jesenje vrijeme kada je priroda toliko plačna da nemaš drugog izbora nego sama sebi zasjati u ogledalu.

I na trenutak zaboraviš da je jesen i hladno i magla i da su vremena izazovna. Jer ja im mogu prkositi bolje no bilo tko meni. Volim te svoje male trenutke. Volim taj trenutak u danu kada samu sebe pospem zvjezdanom prašinom.

Volim kada mi kći kaže - 'Lijepa si, mama!'.

Ok, zanijela sam se i pomalo lažem. Uvažite sve osim posljednje rečenice', napisala je Nikolina uz fotografije

Inače, Nikolina Pišek nedavno se zabavljala na beogradskom koncertu Petra Graše. Lijepa je voditeljica u Štark Arenu stigla u društvu prijateljice, no nije bila raspoložena za fotografiranje niti privlačenje pažnje.

Nakon što su sjele u ložu, prijateljice su nešto gledale na mobitelu, a u jednom trenutku, Nikolina je primijetila da je snimaju, no nije se potrudila staviti osmijeh na lice. To ne čudi s obzirom na to da je od svibnja jedna od glavnih regionalnih vijesti nakon što je tada iznenada ostala bez supruga Vidoja Ristovića koji je preminuo u 44. godini u Beogradu.