DOK NA JEDNE SAMO BACATE NOVAC, DRUGI VRIJEDE SVAKE KUNE: Na lagan način saznajte koje proizvode se isplati kupiti

Tiktokeri otkrivaju koje make-up proizvode vredi kupiti, a koje slobodno možete preskočiti.

Instagram

TikTok je riznica raznih trikova za ljepotu, ali često se može dogoditi da se jednostavno izgubite u silnim preporukama proizvoda jer svakih nekoliko dana novi proizvod postane viralan.

Međutim, potpuno drugačija vrsta videa sada je postala trend - ona koja se fokusira na uštedu novca. Ljubitelji ljepote na društvenim mrežama sada objavljuju videa kako bi pomogli ljudima pri kupnji kozmetičkih proizvoda, a nalaze se pod hashtagom 'Save or Splurge'.

Popularna korisnica TikToka @makeupbymonicaa otkrila je određene proizvodima šminke za koje smatra da se ne isplati ulagati.

Kaže kako je teško biti make-up početnik, pogotovo kada je na tržištu dostupno više od 95.000 brendova.

Istaknula je da početnici ne trebaju skupi puder jer onaj drogerijski savršeno obavlja posao.

Preporučila je Elf's Power Grip puder, koji košta 10 funti. Dodala je i kako su super izbor drogerijski korektori, poput L'Orealovog Infalliblea za koji kaže da savršeno prekriva podočnjake.

Istaknula je i neke od viralnih proizvoda za koje smatra da su vrijedni pažnje koja ih prati. Među njima je kultni puder Flawless Filter Charlotte Tilbury, a slijede Rare Beauty Soft Pinch tekuće rumenilo i Huda Beauty Easy Bake puder.