VIKLER I RUŽ: Party frizure za novogodišnju noć

Frizura kao pečat vašem party looku

Bojan Zibar

Bilo da se spremate za božićnu zabavu ili Doček Nove, imamo za vas nekoliko savjeta profesionalaca iz Viklera i ruža koji će vam pomoći.

"Malo glamura za završetak ove godine naša je preporuka. Ništa nije previše! Ne možemo smisliti bolji način da to učinimo od dodavanja elementa sjaja i glamura vašoj blagdanskoj frizuri. Za postizanje tog efekta koristite umetke na češljiće koji će dodati volumen vašoj kosi i učiniti frizuru efeketnijom i postojanijom. Mi predlažemo stiliziranu, podignutu kosu koju obavezno začinite s malo glitera.

Bojan Zibar Party frizure za novogodišnju noć

 Ako pak svoju klasičnu, svakodnevnu frizuru želite dotjerati i naglasiti, koristeći ukrase za kosu sjajan je način da izgledate svečano, a da se zapravo ne morate previše truditi ili potrošiti puno novca. Stilizirane ukosnice za kosu, koje mogu imati bisere ili cirkone, jednostavan su i pristupačan način za dobivanje posebne frizure. "- zakljućuju stručnjaci iz Viklera i ruža.

Naglasili bismo da su ove frizure izvrsne za blagdanske zabave, ali odlično mogu funkcionirati za bilo koju svečanost tijekom cijele godine.