Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Lepa Brena otkrila koji će datum zauvijek pamtiti, i to po lošemu

Pjevačica otvorila dušu

Izvor: Instagram

Jedna od najpoznatijih folk diva, 58-godišnja Fahreta Živojinović, poznata kao Lepa Brena, idući mjesec proslavit će 28. godišnjicu s braka sa suprugom, 56-godišnjim Slobodanom Živojinovićem. Za Kurir je pjevačica otkrila zašto je njezin odnos sa 'Bobom', kako zove supruga, specifičan, kako je biti jedina žena u kući, a prisjetila se i stresa te tuge koje je proživljavala prije 19 godina kada je otet njezin 27-godišnji sin Stefan, također glazbenik. 

'Bobo i ja smo javne ličnosti. Imali smo sudbinsku ljubav i prošli smo kroz divne, ali i teške trenutke. Izazov su bili teški periodi, koji su vezani za raspad Jugoslavije, moj osobni gubitak Rake Dokića, Bobina ozljeda kralježnice, moja ozljeda koljena, Stefanova otmica, koja nas je zaista poremetila na svim nivoima, jer svako ljudsko biće želi da sačuva svoju obitelj. Taj događaj povrijedio je i naše dostojanstvo, osobni integritet, ali smo na kraju uspjeli nadživjeti tu dramu' rekla je Lepa Brena te se osvrnula na taj, za njih iznimno težak period. 

'Nedavno me je na sve to podsjetila priča o otetom dječaku iz Stare Pazove. Moja obitelj je u tim trenucima prolazila kroz agoniju, ali nismo se htjeli javljati i miješati u taj slučaj. Velika je sreća što danas imamo policiju koja je otkrila počinitelje i što je dječak vraćen kući. Mi, nažalost, nismo bili te sreće da imamo takvu podršku tog 24. studenoga 2000. godine, koji nikada neću zaboraviti. Stefanovi otmičari nikada nisu pronađeni. Naš sin o tome ne voli govoriti jer ne želi da se u medijima prikazuje kao žrtva. No, kao majka mogu reći da ću ulogu javne osobe iskoristiti da pomognem se o tome govori u javnosti te da se udružim sa ženama koje se bore za istu stvar', izjavila je 58-godišnjakinja koja s obitejli živi u elitnom dijelu Beograda. Svoju su trojicu sinova, Filipa iz Bobina prvog braka te zajedničke Viktora i Stefana, izjavila je jednom prilikom pjevačica, odgojili da odrastu u prave domaćine. Lepa Brena otkrila je i kako se snašla u ulozi jedine žene u obitelji. 

'Nekada je velika prednost, a nekada velika katastrofa. Ipak, to je moja obitelj, oni su dio mene, ja sam dio njih. Djecu sam dobila u zrelom životnom dobu, a kada sam rodila prvog sina, zapravo sam ih već imala dvoje, budući da je Filip već bio s nama. Bilo je teških trenutaka u podizanju tih momaka, ali oni su mi danas najveća snaga i ljubav. Nije u pitanju je li neko muško ili žensko, već kako se razumijete kao obitelj. Važno je da naučite biti mudri. Još sa šesnaest godina bila sam okružena muškarcima kada sam pjevala sa "Slatkim grehom", to su bila moja braća, moji prijatelji, ali i moje najbolje prijateljice", rekla je Lepa Brena. 

Tagovi

Najčitanije

Najnovije

loader