Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Kći Mustafe Nadarevića za vrijeme pandemije ima problem s prezervativima

Autor A.S.
Autor A.S.

Za nju to nije tabu tema

Izvor: Instagram

Jedna od najpoznatijih zagrebačkih beauty insajderica, Nana Nadarević putem svojih društvenih mreža dijeli beauty savjete, zabavan sadržaj, ali i nastoji govoriti o životnim temama o kojima se rijetko govori i koje se smatraju tabuom. Upravo to se dogodilo i jučer. Naime, kći glumca Mustafe Nadarevića, progovorila je o svom seksulanom životu, odnosno, o tome kakve trikove njezin dečko Silvije ima u spavaćoj sobi. 

Pogledajte

00:14
Nana nadarević o kondomima
Nana nadarević o kondomima
Izvor: Instagram
Izvor: Instagram

Uz snimke koje je objavila na svom Instagramu, pojasnila je da njezin dečko ne voli gubiti vrijeme te je sve prezervative otvorio kako bi bili spremni kada mu 'zatrebaju'. 'nije bit u 12 komada, nego u tome što je već raščupao vrh kutije. Tako da kad mu treba ne mora prtljati po tome, nego je sve spremno', kroz smijeh je rekla kolumnistica uz snimke, kako sama kaže, 'krizne situacije'. 

Inače, osim što svijet bilježi porast kupovine prehrambenih namirnica, ali i toalet papira, trgovci su zabilježili i ovaj fenomen - ponestaje prezervativa. Tako su se na društvenim mrežama mogli pronaći videozapisi o tome kako su police s prezervativima u nekim dućanima sasvim prazne. 

Širenje korona virusa dovelo je do proglašenja izvanrednog stanja u zemljama širom svijeta, a pitanje koje se ovih dana često postavlja je hoće li zemlje širom svijeta za devet mjeseci doživjeti povećan natalitet, budući da je većina stanoviništva sada prinuđena vrijeme provoditi u kući?

Neki drugi pak predviđaju kako će ime Korona postati novo moderno dječije ime. Mnoge novinske organizacije već istražuju ovu ideju uključujući People, The Daily Beast, TMZ, New York Daily News i Marketwatch koji je posljednji objavio analizu pod naslovom 'Potencijal za baby boom proizlazi zbog korona virusa'. Je li doista tako? Vidjet ćemo za devet mjeseci.

loader