Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Test na koronu platio 63 tisuće kuna, a bolnica mu ne želi dati rezultate

Autor M.A.
Autor M.A.

Požalio se

Izvor: Instagram

U samo nekoliko mjeseci otkako se pojavila na tlu Kine, panedmija koronavirusa prikovala je ljude širom svijeta za bolničke krevete odnosno dnevne boravke, ovisno o dijagnozi. Jedan od onih koji se zatekao u bolnici je glumac iz kultne serije 'The Walking Dead', 38-godišnji Daniel Newman koji se nakon kontakta sa zaraženom osobom odlučio testirati. No, neizvjesna sudbina nije jedini problem s kojim se morao suočiti. Naime, na svom je Instagram profilu pojasnio kako mu je bolnica testiranje naplatila 63 tisuće kuna, ali da rezultate nije dobio. 

'Bio sam u Australiji gdje sam stupio u kontakt s nekim zaraženim ljudima. Uskoro sam počeo razvijati simptome', poručio je Daniel i odmah potom dodao da je pomoć potražio odmah po povratku u Sjedinjene Američke Države. 'Nitko mi se nije javljao. Tek nakon nekoliko pokušaja javila mi se jedna hitna služba koja je potvrdila da se moji simptomi podudaraju sa simptomima koronavirusa', otkrio je glumac koji se odmah nakon toga uputio u obližnju bolnicu. 

'Nakon što sam se testirao i platio jako skupo, rekli su mi da vlada ne dozvoljava obradu podataka rezultata mojih testova jer imam blage simptome. Rekli su da nisu pripremljeni i da obrađuju testove ljudi s teškim simptomima, testove starijih osoba i onih koji su bili u inozemstvu', pojasnio je u podužoj objavi na društvenim mrežama. 'Zašto nakon gotovo tri mjeseca od pojave koronavirusa Amerika još uvijek nemamo potreban broj testova, maski, sredstava za dezinfekciju i toaletnog papira?', zapitao se naposljetku. 

Tagovi

Najčitanije

Najnovije

loader