Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

'Dosta mi je da budem draga'

Autor Nikolina Kunić
Autor Nikolina Kunić

Sasvim iskreno

Izvor: Profimedia

Kristin Kreuk doslovno je odrasla na televiziji. Glumicu iz Vancouvera na malim smo ekranima prvi put gledali još kao tinejdžericu u seriji za mlade ‘Edgemont’, a zatim 2001. i u SF hitu ‘Smallvile’. Danas 37-godišnja glumica igra glavnu ulogu u drami ‘Teret istine’, čija je regionalna premijera održana na AXN Adriji.

Story: Rekli ste da je odvjetnica Joanna Hanley potpuno drukčiji lik od svih koje ste dosad igrali. Na što točno mislite?

Joanna je jako teška osoba, odnos s njom pun je izazova, nije nimalo draga kao likovi koje sam prije igrala. I zato sam se veselila toj ulozi. Scenarij sam dobila još dok radnja nije bila potpuno razvijena i odmah mi se svidjelo što je riječ o gradiću u kojem na djevojke utječe nešto tajanstveno - stvari koje se dotiču zaštite okoliša, patrijarhata ili zloupotrebe moći unutar zajednice i obitelji.

Story: U seriji nemate samo glumačku ulogu nego i onu izvršne producentice. Dugo ste planirali taj novi korak u karijeri?
Godinama govorim da mi je dosta glume, da se želim iskušati u producentskim vodama. I krenula sam u tom smjeru. Tu sam odluku donijela jer nemam drugih vještina, mislim da je jedino to za mene. Trebat će vremena da dođem do razine kada ću sama moći preuzeti kompletnu seriju, bez pomoći drugih producenata.

Tagovi

Najčitanije

Najnovije

loader