Kubanska pjevačica Camila Cabello proteklih se godina često nalazila na meti zlobnika zbog svog izgleda, a onda je napravila ogromnu promjenu i svima pokazala da se u njoj krije prava ljepotica.

Na ovogodišnjoj dodjeli nagrada Grammy malo tko se nije okrenuo za njom kad se na crvenom tepihu pojavila u zaista neobičnoj kreaciji koja se sastojala od suknje visokog struka, dugoj do poda s visokim prorezom, a gornji dio bio je izveden kao bijeli grudnjak od bisera dok su joj strateška mjesta prekrivale dvije bijele ružice.

Camila Cabello na dodjeli nagrada Grammy 2023.
Profimedia 

Podsjetimo, Camila je proživljavala velike napade hejtera nakon što se na fotografijama paparazza moglo vidjeti da je dobila pokoji kilogram, a nerijetko se u javnosti pojavljivala s razmazanom šminkom, bez frizure i u ponekad vrlo upitnim modnim kombinacijama.

Napadali su je i fanovi njenog bivšeg partnera, glazbenika Shawna Mendesa, koji su joj pisali da ga ‘nije dostojna’. Iako ju je isklesani ljepotan odano branio, to joj ni malo nije pomoglo, a pjevačica je otvoreno priznala da je ponekad uvlačila trbuh kad bi znala da je snimaju.

Camila Cabello i Shawn Mendes prekinuli su dvogodišnju vezu u studenom 2021.
Profimedia 

'Nosim premale bikinije i ne obraćam pažnju na to kako izgledam, ali onda sam vidjela slike na internetu i komentare i bila sam tako uzrujana. Podsjetila sam se koliko je to utjecalo na moje samopouzdanje, da više razmišljam o kulturi u kojoj živim, nego o sebi. Kulturi koja je zaboravila kako izgleda zdravo, žensko tijelo. Photoshop, restriktivna prehrana, prekomjerno vježbanje i biranje kuteva zbog kojih naša tijela izgledaju drugačije od onoga kako jesu u tom trenutku i u svom prirodnom obliku...', započela je pjevačica objavu nakon što su je paparazzi jednom uhvatili na plaži u Miamiju s prijateljima.

Camila Cabello na meti je kritika zbog izgleda
Profimedia 

'Slušam podcaste o intuitivnoj prehrani, pratim žene koje prihvaćaju svoj celulit, strije, trbuščiće, nadutost i fluktuacije u težini. Ja sam slobodna žena u 20-ima i želim se osjećati dobro. Danas sam odabrala novi bikini i nisam jela tešku hranu jer sam znala da će biti fotografa. Držala sam trbuh toliko uvučenim da su me trbušnjaci boljeli, nisam disala i jedva sam se smiješila. Bila sam toliko svjesna gdje se nalaze paparazzi cijelo vrijeme da se nisam mogla opustiti i raditi ono što bi trebala kad izađem iz kuće. Htjela sam se pretvarati da nema fotografa, ali nisam mogla', zaključila je pjevačica.

Zanosna Kubanka ranije je otkrila kako ju je pandemija psihički slomila te je zbog toga pomalo zapustila izgled, no nakon iznenadnog prekida veze s pjevačem Shawnom Mendesom, vratila se na scenu jača, ljepša i zaposlenija no ikad.

Camila Cabello i Austin Kevitch su par
Profimedia 

Latino pop zvijezda nije niti dugo patila nakon prekida, već je utjehu pronašla u naručju Austina Kevitcha. Austin je bio perspektivni igrač američkog nogometa, a onda je otišao na studij i zaljubio se u filozofiju. Na kraju je završio u IT industriji, a danas je uspješan 31-godišnjak koji je osnivač i kreator aplikacije ‘Brighten’ i aplikacije za spojeve ‘Lox Club’.