Slavlje u obitelji Doris Pinčić Rogoznica

Poseban dan

Instagram

Domaćoj glumici te radijskoj i televizijskoj voditeljici, Doris Pinčić Rogoznica, od jutra pristižu čestitke. Naime, voditeljica Narodnog radija danas slavi 31. rođendan, a među prvima koji su joj uputili čestitke bio je i njezin suprug, pjevač Boris Rogoznica, koji je na duhovit način voljenoj supruzi čestitao poseban dan.

'Danas nam je divan dan, divan dan...', započeo je veselo Boris u videosnimci na Instagramu, pjevajući rođendansku čestitku. 'Draga moja zvijezdo vodiljo i životni uzoru, želim ti čestitati rođendan. Draga Beyonce, neka ti je sa srećom', našalio se na kraju glazbenik, aludirajući kako njegova supruga i jedna od najpoznatijih pjevačica, Beyonce, na isti dan obilježavaju rođendan.

Instagram screenshot 

Inače, i sama Doris se na svom Instagram profilu pohvalila čestitkama koje su joj vjerni obožavatelji uputili povodom 31. rođendana. Među čestitkama je bila i fotografija 31-godišnjakinje iz mlađih dana, a koja je, ako je suditi prema objavi, u ponosnoj mami petogodišnjeg Donata i jednogodišnje Gite, pobudila emotivna sjećanja.