SVE BLIŽE ČETRDESETOJ Beyoncé nikada nije izgledala bolje

Rođendan sa stilom

Instagram

Beyoncé Knowles, kraljica R&B-a, slavi 38. rođendan. Iako joj je rođendan 4. rujna, slavlje je počelo i prije i to sa stilom! Pjevačica je na Instagramu podijelila objavu u kojoj se nalazi u backstageu turneje 'Made in America' u Philadelphiji. Na većini fotografija drži klasičnu rođendansku tortu s bijelom glazurom.

Instagram 

Lokalni pekarski kolač Cake Life Bakeshop potvrdio je za Vogue da je pjevačica naručila funfetti tortu s ukrasom duge. Nije prvi put da je Beyoncé uživala u jednoj od njihovih poslastica: 2017. godine, kada je pjevačica također bila ondje na turneji, spravili su joj su višeslojnu crno-zlatnu tortu. 'Volimo mušterije koje nam se vraćaju, a kada je to Beyoncé, onda je to tek posebno', rekla je suvlasnica Lily Fischer.

Instagram 

Čini se da je pjevačica bila ozbiljno oduševljena slasticama. Objavila je i video u kojem pleše na pozornici s tortom dok joj publika pjeva 'Sretan rođendan'. Još jedna snimka pokazuje Jay-Z-ja dok otvara bocu šampanjca kako bi proslavio. Pjevačica je također primijećena kako uživa u nastupu pjevačice Lizzo. 

Instagram 

Kako će Beyoncé stvarno proslaviti rođendan? Još se ne zna. Prošle godine slavila je na Sardiniji u Italiji. Kako bi obilježila prigodu, objavila je fotografiju sebe i Jay Z-a na godišnjem odmoru, zajedno s porukom: 'Ova godina je za mene monumentalna. Zahvaljujem Bogu na svima koje imam u životu. Hvala vam na pozitivnosti i na lijepim rođendanskim željama', napisala je pjevačica. 'Radujem se što ću moći učiti iz svoje prošlosti, živjeti u sadašnjosti i predati se budućnosti', dodala je. Ako su raniji događaji u 2019. pokazatelj, ova godina već izgleda sjajno za ovu superzvijezdu.

Instagram