Hana: 'Zbog zdravstvenih problema sam smanjila aktivnost na Instagramu'

Zabrinula otkrićem

Instagram

Bivša natjecateljica showa 'Gospodin Savršeni', Hana Rodić, uoči druge sezone emisije, nakon kraćeg izbivanja s društvenih mreža, odlučila je ponovno se vratiti Instagramu i znatiželjnim obožavateljima odgovoriti na mnogobrojna pitanja. Iako je većinu zanimalo Hanino mišljenje o novim kandidatkinjama RTL-ova showa, 22-godišnjakinja je, između ostalog, otkrila i razlog zbog kojeg je smanjila aktivnost na društvenim mrežama, a koji je neugodno iznenadio njezine vjerne pratitelje.

Instagram (Screenshot) 

'Više uopće ne objavljuješ fotografije niti storyje na Instagram, baš šteta', stoji u objavi jednog od Haninih pratitelja na što je 22-godišnjakinja odlučila iskreno priznati što ju je sprječavalo u tome. 'Nisam bila aktivna neko vrijeme, zdravstveni problemi (nebitno) i imala sam jaku puno posla, ali sada se vraćam', kratko je odgovorila Hana ne otkrivajući o kakvim se problemima točno radi. Tajanstvena Hana se dotaknula i novog 'Gospodina Savršenog' te otkrila kako ju ponajprije zanimaju nove kandidatkinje, njezine 'nasljednice' kako ih je sama nazvala.

Instagram (Screenshot) 

Podsjećamo, 22-godišnjakinja se proslavila sudjelovanjem u RTL-ovu showu, kada se Goran Jurenec, 'Gospodin Savršeni', unatoč prethodnom odabiru druge kandidatkinje, u konačnici odlučio za 17 godina mlađu crnku. Iako je od kraja showa prošlo više od pola godine, par i dalje ne prestaje privlačiti pažnju javnosti, a jedan od razloga tome svakako je i njihova aktivnost na društvenim mrežama.