Domaća voditeljica o braku: 'Sve najljepše u životu dođe neočekivano'

Očekuje ih zanimljiv ostatak godine

Instagram

Nakon što su početkom godine za Story potvrdili da su već neko vrijeme u vezi, voditeljica na CMC televiziji Elena Jung i makedonski pjevač David Temelkov napokon bez skrivanja uživaju u zajedničkim trenucima. Nedavno su posjetili i Grčku, a u razgovoru za Story.hr 21-godišnja Elena otkrila je što ih je na putovanju posebno oduševilo, kakvi su im planovi za jesen te planiraju li uskoro stati pred oltar.

Instagram 

Što kažete na Grčku, kakvi su Vam dojmovi?
David i ja u Grčku dolazimo već drugu godinu za redom, divno nam je ovdje ljetovati, a i Davidovo Skopje nam je samo nekoliko sati udaljeno od Grčke pa svakako uvijek svratimo i u Makedoniju. Inače, Grčka kao turistička destinacija ima svakako mnogo toga za ponuditi.

Što Vas je posebno oduševilo?
Grčke plaže su prelijepe, a more je toliko toplo da u njemu možete provesti cijeli dan! Ponuda hrane i pića je raznovrsna, ali nama se nekako posebice sviđaju tradicionalna grčka jela, kao što su Giro i Suflaki. Tako jednostavno, a tako ukusno!

Instagram 

Kako ste proveli ovo ljeto? Kakvi su Vam planovi za jesen?
Uspjeli smo ove godine provesti tjedan dana u Grčkoj i spojiti s nekoliko dana u Makedoniji, što me posebno veseli. Nakon toga uslijedio je povratak u realnost, gdje nas ove jeseni očekuje izlazak Davidovog prvog albuma na kojem je radio pune četiri godine. Ja nastavljam svoj posao na CMC televiziji i dogovaranju još nekih poslovnih suradnji. Sve u svemu, očekuje nas zanimljiv ostatak godine.

Planirate li uskoro s Davidom stati pred oltar?
Takve stvari se nikada ne planiraju. Kao i sve najljepše u životu što dođe neočekivano, neka tako dođe i najljepši dan.

Robert Gašpert