Članica kraljevske obitelji uhvaćena u krađi

Nije joj prvi put

Profimedia

Španjolska kraljica Letizia poznata je po tome da često voli 'ukrasti', odnosno reciklirati nečiju odjevnu kombinaciju, a tako je bilo i ovoga puta, pišu strani mediji. Naime, prilikom službenog posjeta Argentini, glavna domaćica je ipak bila Juliana Awada, supruga argentinskog predsjednika Mauricija Macrija, za koju kažu da je jedna od najljepše odjevenih prvih dama.

Profimedia 

Tijekom jednog od njihovih druženja, 45-godišnja Juliana je na sebi imala predivnu dugu tamnoplavu haljinu s bijelim točkicama, francuskog brenda 'Maje'. Haljina je u struku bila stisnuta, te je imala polukratke rukave i izrazito duboki dekolte. Kraljici Letiziji se očito ta haljina toliko svidjela da je morala sebi kupiti jednu i tako iskopirati argentinsku prvu damu.

Profimedia 

Upravo u toj haljini koja ostavlja bez daha pojavila se nakon svog godišnjeg odmora u jednoj španjolskoj palači, koji joj je ujedno bio i prvi radni zadatak nakon što je neko vrijeme odahnula od svojih obaveza. Svoj izgled je upotpunila je tamnoplavim štiklama marke 'Carolina Herrera'. Ovoj 46-godišnjakinji ovo nije prvi put da reciklira nečiju odjevnu kombinaciju, stoga obožavatelje ni ne čudi ovaj potez.