Prinova u obitelji Ljupke Gojić Mikić: 'Dečko je'

Sreća je neopisiva

Instagram

Domaća dizajnerica, bivša manekenka i vlasnica slastičarnice, 37-godišnja Ljupka Gojić Mikić s javnosti je podijelila veliku sreću putem društvenih mreža. Naime, kako se pohvalila na Instagram storyju, njezina je obitelj postala bogatija za još jednog člana, štene pasmine američka akita.

Instagram 

Ako je suditi po fotografijama i snimkama koje je Ljupka objavila, psiću su se najviše razveselile njezine kćerkice, devetogodišnja Jana Sienna, sedmogodišnja Mila Amelie te najmlađa Mari Dana, koja će u listopadu ove godine napuniti dvije godine. Njezin suprug Mihael Mikić također nije odolio preslatkom štencu, pa je s njim i pozirao, a Ljupka je na fotografiji napisala kako nogometaš, s dolaskom psića, više nije jedini dečko u kući.

Instagram 

Podsjetimo, Ljupka se s kćerkicama prije otprilike godinu i pol dana vratila u Zagreb iz Japana, gdje su živjele jer je njihov suprug i otac, 39-godišnji Mihael Mikić nastavio nogometnu karijeru. 'Stalno razgovaramo o Japanu i planiramo putovanje tamo kada god možemo. Nadam se da će nas uskoro u Zagrebu posjetiti prijatelji iz Japana', otkrila je svojevremeno za Story, bivša manekenka koja je s obitelji tijekom prošlog ljeta provela nekoliko mjeseci u toj prelijepoj zemlji bogate kulture. Premda je nedavno rekao da bi na kraju godine mogao završiti karijeru, Mihaelu su i dalje sve opcije otvorene te ne skrivaju mogućnost ponovnog odlaska u daleku zemlju.