Kylie Jenner ponovno šokira golotinjom

Odradila snimanje za Playboy...

Instagram

Kylie Jenner nikada nije prezala od javnog pokazivanja ljubavi prema svom dečku, ali ni od vrlo otkrivajućih izdanja. Najmlađa milijarderka prema časopisu Forbes, sa 22-godine vlasnica je jedne od najvećih kompanija za proizvodnju šminke. S obzirom na to da pripada jednoj od najpoznatijih obitelji svijeta, Kardashianima, sve što ima veze s njom često je tema razgovora. Trenutno je glavna tema njena najnovija objava na Instagramu. Kylie je na svom profilu objavila fotografiju na kojoj pozira sa svojim dečkom, reperom Travisom Scottom i to potpuno gola! 

Tek iz opisa fotografije da se razaznati kako se zapravo radi o snimanju za Playboy. 22-godišnjakinja je malo toga ostavila neizrečeno noseći samo slamnati šešir, dok je Travis nosio samo traperice. Playboy će ih, kako doznaje časopis People, uvrstiti u jedno od svojih izdanja naziva 'Pleasure'. Fotografije je snimila Kyliena dugogodišnja osobna fotografkinja Sasha Samsonova. 

Podsjetimo, Kylie je u vezi s 28-godišnjim glazbenikom Travisom Scottom s kojim je u veljači prošle godine dobila kćer Stormi. Za cijelo vrijeme trudnoće, Kylie je svijet držala u neznanju. Tek nekoliko dana nakon što se rodila Stormi, Kylie je na svom YouTube kanalu objavila video o cijelom tom razodblju. Video je nekoliko mjeseci bio među najpopularnijima na toj platformi, a trenutno broji vrtoglavih 86 milijuna pregleda.