Domaća glumica otkrila čime bi se bavila da nije upisala glumu

Iskreno za Story.hr

Instagram

Daria Lorenci Flatz je 43-godišnja hrvatska kazališna, televizijska i filmska glumica, rodom iz Bosne i Hercegovine. Uz glumu, dugi niz godina gaji ljubav prema vježbanu i plesu, zbog čega se može pohvaliti utegnutom i zavidnom linijom. Za Story.hr je otkrila što za nju predstavlja ples, ali i kako izgledaju njezini treninzi. 

'Ja sam vam nesuđena plesačica. Da nisam upisala glumu, sigurno bih plesala', rekla nam je Daria koja svakodnevno topi kalorije u studiju '4 sobe', čija je vlasnica. Ples je, kako nam kaže, zavoljela još kao djevojčica kada je kroz godine plesala balet, klasične plesove, akrobatski rock'n'roll. Sportski duh kojim se može pohvaliti, pomaže joj da svakodnevno uči nešto novo, traži izazove i pritom diže kondiciju, koja je itekako potrebna za kasnonoćne predstave. 

Uz ples i klasične treninge, uživa i u jogi. 'Za mene je to vještina čiji benefiti nisu čisto fizički. Prema potrebama, uživam u njoj jutro nakon predstave', rekla nam je Daria, majka trojice sinova, desetogodišnjim blizancima Franom i Makom i troipolgodišnjim Tinom. 

Kako nam priznaje, ne može zamisliti dan bez treninga, čemu pridonosi i jedna od njezinih trenerica, koreografkinja i profesionalna plesačica Ilona Cvitić. Kao rezultat svega ovoga itekako je zavidna linija, ali i zadovoljstvo i užitak koji ova glumica osjeća nakon svakog treninga.