Bijesna supruga Jacquesa Houdeka oštro kritizirala Frankinu fotografiju

Izazvala žustru raspravu

Story

Brigita Houdek, supruga domaćeg pjevača Jacquesa Houdeka, na Facebooku je izazvala žustru raspravu. Naime, nakon što je Eurovizijski portal Eurosong.hr objavio vijest o Dori 2020. godine i uz nju priložio fotografiju Franke Batelić, Brigita se odlučila oglasiti i izraziti svoje nezadovoljstvo time što na fotografiji nije prošlogodišnji pobjednik Dore, 19-godišnji Roko Blažević.

'Zašto je na slici Franka koja je izabrana interno? Trebao bi biti pobjednik Dore i to Dore nakon dugo vremena, znači Roko Blažević', napisala je u komentaru i označila Roka. Nije dugo trebalo da se raspravi pridruže i neistomišljenici, kojima je Brigitin komentar bio smiješan i suvišan. 'Možda zato što se nitko ne želi podsjećati na ovogodišnji debakl, žao mi jedino onog djeteta koji je uvučen u onaj trash s krilima, anđelima i jeftinim pjesmuljkom', oštro joj je poručila gospođa u komentaru.

HRT 

Drugi su se pak u komentarima osvrnuli i na samo natjecanje.  'Haha, kao da je bitno... Nećeš ti ni nje, ni Roka, ni ovog Hunger Games Jacquesa, a i eventa koji nema smisla, osim da plasira najgoru glazbu ljudima koji ne mogu živjeti od iste jer nisu kvalitetni... Pa onda lobiramo. Nebitni ste', napisao joj je gospodin u komentaru. Podsjetimo, Jacques je napisao pjesmu s kojom je Roko prošle godine Hrvatsku predstavljao na Eurosongu. Ipak, mladi Splićanin nije se uspio plasirati u finale. Godinu dana prije njega, i Franka je doživjela debakl i također ostvarila loš rezultat na jednom od najpoznatijih glazbenih natjecanja u svijetu.