Sreća u obitelji Žanamari

Čestitke pristižu sa svih strana

Instagram

Pjevačica Žanamari nedavno je proslavila 38. rođendan. Tim povodom, suprug Marijo Perčić i nekolicina njezinih prijatelja organizirali su joj zabavu iznenađenja. Žanamari je proteklih nekoliko dana boravila u Oslu zbog poslovnog angažmana, a po povratku s puta dočekalo ju je ugodno iznenađenje. 

'Ono kad sletiš direktno na vlastitu zabavu iznenađenja. Lijepo je biti doma', napisala je slavljenica uz fotografiju na kojoj pozira s društvom i kćerkom Gabrijelom. Njezini najbliži potrudili su se i napraviti tortu, napuhati balone te kupiti rođendanske kapice. Brojni obožavatelji čestitali su pjevačici rođendan s malim zakašnjenjem, a neki su pohvalili i Marija jer je priredio čitavo iznenađenje za suprugu. 'Kakvog muža imaš. Svaka čast', napisala je jedna od obožavateljica.

Čini se da je Marijo u potpunosti pogodio s iznenađenjem, budući da pjevačica, kako je otkrila nedavno u razgovoru za Story.hr, više voli sitne geste od skupocjenih poklona. 'Romantika je za mene u malim stvarima. Kad voljena osoba pazi na tebe u svakom trenutku. Ja osobno ne volim skupa iznenađenja niti neke skupe komade nakita i slično. Više volim neke znakovite sitnice', otkrila je tada Žanamari. Podsjetimo, pjevačica je od 2014. godine u sretnom braku s pet godina mlađim manekenom Mariom Perčićem, s kojim ima četverogodišnju kćer Gabrijelu.