Splitski glazbenik doživio šokantno iskustvo tijekom vožnje

Kao iz noćne more

Instagram

Poznati splitski glazbenik i jedan od osnivača sastava Daleka obala, Boris Hrepić Hrepa jučer je doživio šokantno iskustvo na autocesti. Naime, tijekom vožnje sa svojim bendom Sunnysiders, dogodila se nezgoda o kojoj je progovorio za Večernji list.

Privatni album/Večernji list 

'Bio je lijep sunčan dan, vozili smo se autocestom i slušali glazbu na radiju kad odjednom BOOOOOOOOM. Pri velikoj brzini hauba se otvorila i doletila kao metak u vjetrobransko staklo. Sve se zacrnilo, staklo se rasulo u tisuću komadića i mene je pogodilo u rame. Bio je to jedan šokantan trenutak kao iz filma, ali srećom sve je dobro prošlo', ispričao im je glazbenik koji je u cijelog ovoj situaciji uspio ostati smiren. 

Privatni album/Večernji list 

'Sreća je što u tom trenutku ispred nas, iza nas, ali i sa strane nije bilo nikoga i onda sam polako uspio skrenuti i polako kočiti. Ostao sam dosta sabran u cijeloj situacij. Nazvali smo vučnu sužbu koja je auto odvezla do Vodica, sve smo riješili u hodu', nastavio je pričati za spomenuti list kada je priznao da je na mjesto nesreće stigao njihov prijatelj Hari kako bi im pružio pomoć. 

Unatoč svemu, bend je odradio koncert koji je dugo očekivao. 'Publika nas je čekala, ali svi su bili strpljivi. Bili smo puni adrenalina i odradili smo fenomenalan koncert koji je trajao dva sata. Dan je bio šokantan, ali završio je na najbolji mogući način. Nitko nije ozljeđen, a šteta na autu će se brzo sanirati' zaključio je Hrepa za Večernji list.