Pjevač pronađen mrtav u stanu

Policajci pronašli beživotno tijelo

Profimedia

Frontman rock benda The Cars, Ric Ocasek, pronađen je mrtav u svom stanu na Manhattnu. Beživotno tijelo 75-godišnjeg pjevača jučer su pronašli policajci koji su se odazvali na poziv na broj 911 oko 16 sati. Nakon obdukcije bit će poznat točan uzrok smrti.

Profimedia 

Diskografska kuća Weezer, koja je dugi niz godina surađivala s pjevačem, potvrdila je tužnu vijest. 'Weezer obitelj je shrvana gubitkom našeg prijatelja i mentora Rica Ocaseka, koji je preminuo u nedjelju. Zauvijek će nam nedostajati i zauvijek ćemo cijeniti prekrasna vremena kada smo zajedno radili i družili se. Počivaj u miru i rokaj dalje Ric, volimo te', napisali su na svom Twitter profilu.

Profimedia 

Brojni obožavatelji i kolege glazbenici tužnim objavama na svojim društvenim mrežama oprostili su se od preminulog glazbenika. 'Počivaj u miru, Ric. Tvoja glazba će zauvijek živjeti', 'nedostajat ćeš nam, hvala ti što si mnogima bio inspriracija', 'iskrena sućut Ricovoj obitelji i prijateljima, tvoja je glazba utjecala na moj život na prekrasan način', napisali su potreseni obožavatelji na Instagram profilu rock grupe. Podsjetimo, Ric se prošle godine razveo od supermodela Pauline Porizkove, s kojom je bio u braku 28 godina. Bivši supružnici u braku su dobili i dva sina, 25-godišnjeg Jonathana Ravena i 21-godišnjeg Olivera Oriona. Osim njih, ima još trojicu sinova iz prijašnjih veza. 

Profimedia