Ognjen Vranješ se zbog Karleuše razveo od supruge

Bilo je neizbježno

Instagram

Unatoč tome što se nakon seks skandala sa srpskom pjevačicom Jelenom Karleušom trudio spasiti svoj brak, bosanskohercegovački reprezentativac Ognjen Vranješ ipak se i službeno razveo od supruge Danijele. Kako prenosi Kurir, sada već bivši supružnici u ponedjeljak su sporazumno okončali brak nakon osam godina provedenih zajedno, u kojem su dobili četverogodišnju kćer.

Uz prisustvo odvjetnika, dogovorili su se da će 29-godišnji Ognjen plaćati alimentaciju za kćer od 3.000 eura mjesečno te da će ostati u korektnim odnosima. 'Sve je prošlo kako treba jer su se i jedna i druga strana složile da je za njih najbolje da ne budu u formalnoj zajednici. Posljednjih godina imali su tenzija i nikako nisu mogli funkcionirati kao bračni par, a kap koja je prelila čašu svakako je Ognjenova veza s folk pjevačicom. Danijela to nije željela tolerirati i odmah je podnijela papire za razvod. Sada je slučaj zatvoren i zbog djeteta su odlučili da će ostati u dobrim odnosima. Rastali su se na miran način i vjerujte da funkcioniraju bolje nego u braku', otkrio je izvor blizak bivšim supružnicima.

O svemu se oglasio i sam nogometaš, koji je iskoristio priliku da uputi provokaciju Jeleninom suprugu, također nogometašu Dušku Tošiću. 'Istina je da sam s bivšom suprugom stavio točku na brak. Sada smo službeno razvedeni. Moja bivša supruga ima barem malo dostojanstva, za razliku od nekih. Imamo divno dijete i sve ćemo učiniti da zbog kćeri ostanemo u odličnom odnosu', poručio je Ognjen.

Podsjetimo, početkom godine Jelena Karleuša i Ognjen Vranješ našli su se u centru skandala nakon što su u javnost procurile njihove navodne poruke, kao i eksplicitne fotografije, koje su prodrmale njihove brakove. Čini se da Ognjenov brak nije uspio prebroditi tu krizu, a pisalo se i o Jeleninom razvodu od 34-godišnjeg supruga, što ona uporno demantira. Jelena i dalje tvrdi da je sve montaža, a Duško tu aferu odbija komentirati.