Tony Cetinski objavio prepisku s Vakulom

Izazvao lavinu komentara

Instagram

Domaći pjevač, 50-godišnji Tony Cetinski, unatoč mnogobrojnim poslovnim obavezama, nerijetko iskoristi priliku te s obožavateljima putem društvenih mreža podijeli komične situacije iz privatnog života. Iznimka tako nije bila ni posljednja pjevačeva objava u kojoj je iznio prepisku s jednim od najpoznatijih domaćih meteorologa, Zoranom Vakulom, a koja je nasmijala mnoge pratitelje.

Story arhiva 

Bolje da se sam prijavio nego da me netko drugi - opet sam iskoristio onaj meteorološki jak stih: 'Dolazi kiša sa sjevera...' Hvala što si ga ispjevao, a i za dopuštenje korištenja, razumijevanje... Pozdrav', poslao je u poruci Zoran Vakula Tonyju Cetinskom, s obzirom na to da je koristio njegov stih iz pjesme 'Nek ti bude ljubav sva'. Vidno oduševljen Tony, meteorologu je najprije odgovorio smajlićem, a potom i javno na svom Facebook profilu.

Facebook 

'Dragi prijatelju Vakula, ne moraš se brinuti zbog korištenja nekih stihova iz mojih pjesama. Ne moraš čak ni tražiti dozvolu, ali ipak volim kad me nasmiješ i podigneš mi raspoloženje. Nadam se da ta kiša sa sjevera neće trajati danima i da će brzo proći', napisao je pjevač u objavi i oduševio mnogobrojne pratitelje. 'Dvije legende', 'bravo dečki', neki su od oduševljenih komentara. 

Facebook