Nakon razvoda glazbenik otkrio da je sapioseksualac

Napokon priznao

Instagram

Gostujući u emisiji 'Good Morning Britain', glazbenik i producent Mark Ronson otkrio je da sebe smatra sapioseksualcem. Britanski novinar Nichi Hodgson objasnio je publici što to zapravo znači. 'Definicija podrazumijeva inteligenciju na prvom mjestu, a zatim privlačnost. Ja izlazim s muškarcima i ženama i identificiram se kao biseksualac. Shvatio sam da stvar koja povezuje sve osobe s kojima sam izlazio je njihov mozak'.

Razgovarajući u backstageu s producentima, Mark je objasnio kako je shvatio da sebe smatra sapioseksualcem. 'Nisam znao da postoji riječ za to. Svi smo iza u backstageu raspravljali s producentima i zaključio sam da se identificiram kao sapioseksualac', izjavio je glazbenik.

Podsjetimo, Mark se 2017. godine razveo od francuske glumice i modela , 34-godišnje Joséphine de La Baume. Par se upoznao tijekom snimanja pjesme 'The Bike Song', a vjenčali su se 3. rujna 2011. godine. Ipak, shvatili su da nisu jedno za drugo pa je Joséphine podnijela zahtjev za rastavu braka u svibnju 2017. godine. Razvod je finaliziran 2018. godine, a Mark je malo prije Božića počeo izlaziti s Rebeccom Schwartz, s kojom je prekinuo u svibnju ove godine.